ipnizin bilinmesi halinde; internetten ev adresinize bile ulaşılabildiği günümüzde, gizlilik artık çok önemli. Eğer intenette güvenli ve gizli bir şekilde surf yapmak istereseniz online proxy hizmetinden yararlanabilirsiniz
IP adresinizi gizleyin-Online Kamuflaj
bunun ilk ve tek olduğuna eminmisin. araştır isteresn biraz internetten
haklısın tabii,ücretli olsun free olsun diger programlarda var bildiginiz gibi ,fakat bilgisayari çok yavaşlatıyorlar.O yüzden kullanmak da istemiyoruz maalesef, keşke kullanabilsek.Birtek Invisible Browsing vardır,yavaşlattığı pek söylenemez o da ücretli bildiğiniz gibi,bulan banada özelden tiyo versin:)
İlk ve tek derken türkçe olan proxylerden söz etmiştim daha önce tamamen türkçe olan proxy görmedim, sadece anasayfaları türkçe, Bunda gördüğüm farklar; öteki proxyler gibi youtubea girmekle kalmıyor girip oynatıyor Diğerleri get flash player filan diyor ... Ama rahatsız olduysan düzeltiyorum ...
Bazı programlar var ben çok denedim sadece IP atıyor ama o zamanda yerli sitelere giremiyorsun msn yi açamıyorsun.
İstediğin kadar IP değiştir zaten Türktelekom bütün bağlantıların kayıtlarını birebir tutuyor hatta msn konuşmaları bile microsoft tarafından kayıt ediliyor.İnternette gizlilik diye birşey kalmadı.