ip çalmada son noktaya bakınn ..

onlineTR
01-10-2007, 21:19   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,947 mesaj

arkadaşlar bır sıtede gezınırken bakın ne buldumm...İşte İp Çalmada Son Nokta...!IpGet in çalışması için ilk önce
-Messenger Plus 3'ü Yüklüoruz:
-daha sonra ipget

-ordan Scripts Prefrences a giriyoruz.

-scripti ekledikten sonra ip sini alıcağınız kişiye naber demeniz yetecektir.
Sağ Altta Kurbanın İp si görünür.

ne kadar guvende olabırızkı artıkk... hangı program bızı korur bu tur  kırlı işlerden hala korunabınırmıyız bu prog. karşı???

Dark Spirit Of The Silent
01-10-2007, 22:09   |  #2  
Yıllanmış Üye
604 mesaj

messenger ınzı herkese vermeyn ve tanımadıınz veya şüpheli nicklerden geln kşileri engelleyn

BOOMFUNKMCS
01-10-2007, 23:35   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj

:D komik olmayın arkadaşlar,ip çalmakmış :D yaw o kadar çok kolay yöntemleri var kii saymakla bitmez! ancak bir kişinin ip numarasının bir başkası tarafından hacker de olsa bilinmesinin bir sakıncası yok.varsa ip numaram ile bana oyun oynayacak,kendi ellerimle vereyim numaramı,söz!

hamann7725
02-10-2007, 01:13   |  #4  
hamann7725 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,837 mesaj

Valla öyle artık sırtımızı kime dönceğimiz belli değil... bu yuzden beni ekleyen herkesi reddederim.önce haber verecek! vay mustafa ben seni ekledimde sen kabul etmedin... ben anlamam diyorum.önce söyleyin.. bak mustafa falanca msn benim, kabul et.... bundan sonra böyle..

theironman
02-10-2007, 09:34   |  #5  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

IP numarasını bilmek iş değil, önemli ve zor olan bildiğin bu IP adresine ne yapabileceğin; ee kendini hacker sananların çoğunun bundan haberi yok ama, ne olacak şimdi? Benim bilmem kaç haneli IP'mi öğrensinler bakalım, bu arada IP'm dinamikti galiba, zavallıcık her seferinde IP'mi öğrenmesi lazım; bir de sık sık kopar bağlantım, çok meşakkatli olur valla, o yüzden buradan yazıyorum, benle uğraşmasın yani :)

onlineTR
03-10-2007, 12:56   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
1,947 mesaj

ben cevabımı alamadımm:))

Borga-x
03-10-2007, 14:18   |  #7  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

bu tıp program ıcın en guzel koruma kımseye MSN adresnı vermemen veya gelen bağlantı ısteklerını reddetmen en kötusu ıse sıstemını komple kapatman olacaktır.Bu şekilde tehlıkeden uzak durabilrsim. Onun dısında bunun önüne geçemezsin. MSN'ini açtıgında fırewall duvarına zaten ızın verdıgın ıcın dısardan bır tehlıke anında fırewall duvarı senı uyarmaz cunku duvara msn'ın çalışma ıznını veren SENSIN..

selimhun
03-10-2007, 22:11   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
602 mesaj

Şimdi IP nizin alınmasının  sakıncalarını analiz edelim .

Bu arada  internet de bu konuda 10 larca program var   bedelsiz ....bedelli....

''hiding your ip''     yazarsanız bulursunuz.

Bu arada ip adresinizin birisi tarafından  alınması ne gibi riskler oluşturur. ???

Birisini tehdit  ya da hakaret ederseniz  bulunursunuz....türünde durumlar varsa...o zaman bu eylemlere girişmezsiniz olur biter.

Ben bu programların ne paralısını ne de bedavasını yüklemeye gerek duymuyorum.

canfer_06
06-01-2008, 19:09   |  #9  
Yıllanmış Üye
274 mesaj

tor kullan ip'in gözükmesin ...Beğendim

uGuR.uK
06-01-2008, 21:13   |  #10  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

ilk bakısta tehlikeli gibi gozukebilir ancak sole bi durum daha var, her zaman kotuledigimiz Türk Telekom'un altyapısı sagolsun, ole amerikan filmlerindeki gibi tak die ulasılamıyor ip üzerinden direk ülkemizde maalesef. ip'lerin cogu(statik veya dinamik olsun) anca ttnet dns'lerine kadar takip edilebilmekte, daha otesine(ev adresi, kişisel bilgiler vs...) gecebilmek icin direk olarak ttnet sunucularından takip edilmesi gerekiyor, yoksa normal bir pcden o ip aratıldıgında en fazla TTNET.bilmemnesehri.TURKTELEKOM gibi bi kaynaga erisebiliolar en fazla, denenmistir tarafımdanGülüş iciniz rahat olsun, karşınızdakinde müthis otesi bi şans yoksa bi halta yaramaz ipnizi almak...

canfer_06
07-01-2008, 06:57   |  #11  
Yıllanmış Üye
274 mesaj

tor hiç kullanmadım ama tor ip gizleyen bir program , msn inin açılmamasının nedeni ip nin gilzi olması sanıyorum , nasıl diyeceksin şöyle, msn de açıldığı zaman veri aldığı microsoft un main computerlarına bağlanaıyor ama ip in gizli olduğu için onlar sana bağlanamıyor dolayısı ile..  sanırım böyle...

alarmaa
09-01-2008, 20:20   |  #12  
Taze Üye
14 mesaj

bazıları diyor ya ipmi bilselerde birşey olmaz diye ben hackerliktan fazla çakmasamda kendinize pek güvenmeyin derim hele hele zone alarma hiç güvenmeyin derim çünkü zone alarm tek başına pek işe yaramıyor ufacık bi macro ile zone alarm iptal!! sonrası siz zonealarma güvenip güvenle sörf chat yaparkene modemin ışığı pıt pıt belli aralıklarla yanıp sönüyor adam sizin pcnizde söfr yapıyor sizde internette sörf yapıyorsunuz ne ilginç ve komik bi durum değilmi

alarmaa
10-01-2008, 18:43   |  #13  
Taze Üye
14 mesaj

Zone alarm piyasadaki en iyi frewall yazılımı buna diyecek laf yok ayrıca sizin dediğiniz gibi kendini kanıtlamış bir firma anket olsa bencede %99 zone alarm kazanır

Fakat şunu da belirtmek istiyorum zone alarmın programların internete çıkışını kontrol etmenizi sağlayan saatin üst tarafında çıkan allow deny penceresi oldukça güvenliksiz hatta bu pencereye gerek kalmaksızın zone alarmın ayarlarını içerden yani pencereyle alakasız olarak da değiştirmek mümkün ve bunun için çok çok ufak boyutta bir virüscük yeterli olabiliyor

Son olarak zone alarm çok kullanılan ve oldukça yaygın bir firewall programı olduğu için;

casusluk işleriyle uğraşan uzman hackerlerin ilk işi zone alarmı etkisiz hale getirmek olacağı için zone alarm bu konuda büyük risk taşıyor diye düşünüyorum..

AYKANUS
14-01-2008, 00:34   |  #14  
Yıllanmış Üye
329 mesaj

Arkadaşlar böyle yanlış işlere bulaşmayın
düşünün bu yüzden mağdur olan insanları
10 yaşındaki çocuk gelip bana abi msn nasıl patlatılır
diye soru soruyor
size tavsiyem yaşınız genç ise hobi olarak
programlama işine dalın bilginizi bu yönde artırın
bilgisayarın başıda geçip