Arkadaşlar win7 ve vodafon 3g kullanıyorum ancak ip adremisi değiştiremiyorum.Daha doğrusu istediğim ülkenin ip adresini alamıyorum bu 3g kullandığımdan mı kaynaklanıyor bir çok farklı program denedim.indirenler çalışıyor gibisinden yorumlar yapmışlar ama bende olmuyor sorun nedir acaba?
ip değiştirme
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 1
111 mesaj
IP numarasını kafana göre değiştiremezsin. IP kodları sürekli değişir otomatik olarak. Sen hangi operatörü kullanıyorsan o şirkete gidip statik IP alacaksın. Onların sana verdiği IP' yi girebilirsin ancak kafana göre değişim yapamazsın. DNS' lerle karıştırma sakın...:D
Ayrıca statik IP' ler pek güvenli olmazlar. Bilen biri rahatlıkla PC' ne sızabilir. Hele de antivirüs olmaz ise ve güvenlik duvarıda güncel değilse vay haline...:D
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
IP numarasını kafana göre değiştiremezsin. IP kodları sürekli değişir otomatik olarak. Sen hangi operatörü kullanıyorsan o şirkete gidip statik IP alacaksın. Onların sana verdiği IP' yi girebilirsin ancak kafana göre değişim yapamazsın. DNS' lerle karıştırma sakın...:Dttnet te iken kafama göre değiştiriyordum :D şuan ultrasurf veya hotspot gibi programlarla değiştiriyorum ancak bunlar istediğimiz ülkeden ip almaya izinvermiyor
Ayrıca statik IP' ler pek güvenli olmazlar. Bilen biri rahatlıkla PC' ne sızabilir. Hele de antivirüs olmaz ise ve güvenlik duvarıda güncel değilse vay haline...: