ip nasıl gizlenir sahte görünür programsız var mı?

lunaticium
26-02-2011, 13:20   |  #1  
lunaticium avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
603 mesaj

Arkadaşlar ilk olarak ip'nin tamamen gizlenmesi mümkün olmadığını biliyorum şimdi IP numarasını nasıl gizliyebilirim veya sahte gösterebilirim? güvenlik amacı istiyorum.Online alışveriş ettim ama korkuyorum çünki birtane hack sitesine istemiyerek olsada kandım ve girdim ve orada ip adresiniz takibe alınmıştır diye yazı çıktı. psikolojik olarak moralim bozuldu :(
PC'de hiçbirşekilde virüs yok.
PC'yi Malwarebytes,spybot S&D,Combofix,ThreatFire,Norton360 güncel deneme süresinde tarattım, hiç birşey yok.
hatta Hijackthis' bile kullandım,

şimdi ne yapabilirim? programsız sahtelemek mümkün mü? ve o programlar ne kadar güvenli olur, interneti yavaşlatır mı ve mümkünse programsız edebilirmiyim? ne yapmamı önerirsiniz ?

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 09 Ekim 2011 02:30
enestalha
26-02-2011, 13:32   |  #2  
enestalha avatarı
Yıllanmış Üye
198 mesaj

sabit ip mi kullanıyorsun? sabit ip kullanmıyorsan modemi her aç kapa yaptığında ip adresin otomatik olarak değişir. böyle olunca ip adresini gizlemene gerek yok.
local ip adresini kendin değiştirebilirsin.  ağ ayarlarında bağdaştırıcı özellikler internet  ayarları ip otomatik al yap kaydet çık. modemin vermiş olduğu ıp lerden birini alır.

lunaticium
26-02-2011, 14:39   |  #3  
lunaticium avatarı
OP Yıllanmış Üye
603 mesaj

Evet ADSL kullanıyorum her açıp kapamamda değiştiğini biliyorum, ama şimdi öyle yaptığımda bulmaları imkansız mı ? başka korunacak birşeye gerek var mı ? Anti virüs var Malwarebytes var ThreatFire var başka birşeye ihtiyacım var mı? ben deepfreeze'siz 3-4 yıldır girmediğim için bu konulardan uzak kalmışım.

fbli
27-02-2011, 09:54   |  #4  
fbli avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,158 mesaj

Spyware Doctor adlı programı dene. Kayıt defterinde virüs olabilir. Senin kullandıklarının çoğunu ben de kullandım. Ama virüsleri hep Spyware Doctor buldu.

M.G.G
27-02-2011, 12:53   |  #5  
M.G.G avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,367 mesaj

İlk önce geçmiş olsun.
Çerezleri silin.Bulamazlar :)
Tabi fbli'nin dediği gibi pcnizde rootkit yoksa :)
En etkili ip gizleme yöntemi high anonymity proksi kullanmaktır (:
http://aliveproxy.com/high-anonymity-proxy-list/
^Buradaki Proksilerden herhangi birini kullanabilirsiniz ;))

lunaticium
28-02-2011, 12:45   |  #6  
lunaticium avatarı
OP Yıllanmış Üye
603 mesaj

Sağolun denedim.

Blur
06-03-2011, 19:58   |  #7  
Yeni Üye
30 mesaj

Proxylere 'de fazla güvenmenizi ben tavsiye etmiyorum Çünkü :Başka birinin bilgisayarından interneti kullanıyorsunuz böylece girdiğiniz tüm bilgiler (kredi kartı şifreniz ,isminiz vb.) o bilgisayardan şifrelenmiş bir şekilde geçip sonra istenilen web sitesine gidiyor.Ayni zamanda proxy serverin kelitesine göre internetinizin hızıda değişiyor.Bu site proxy serveri bulmak için ideal "http://www.proxy-list.org/en/index.php".

Son Düzenleme: Blur ~ 06 Mart 2011 20:01