ARKADAŞLAR BEN ADSL KULLANICISIYIM VE İP DİNAMİK İP BUNU TELEKOMA BAŞVURMADAN HERHANGİ BİR SİTEDEN YADA PROGRAMDAN SABİTLEME İMKANIMIZ VARMI BANA ŞİMDİDEN HERKESE TŞK EDERİM
İP SABİTLEME İMAKNIMIZ VARMI
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bildigim kadarıyla olmaması lazım.Mecburen telekom
mecburen telekom...veya modemini hic kapatma surekli acık kalsın surekli internete baglı ol zaten ip degismez..
arkadşalar www.dyndns.com diye bir site varmış
bu işe yarıyormuş duyduğuma göre ingilizce içerikli olduğu için pek anlamadım eğer inceleyip bilgi verirseniz sevinirim
Bir proxy kullanırsan bunu yapabilirsin. Bunun için bir proxy programı kullanman gerekiyor. Ama bağlantın biraz yavaşlar çünkü nete başka bir makine üzerinden çıkacaksın tavsiye etmem güvenlik açısından da iyi değil.
sevgili yavuz sahin chip test merkezinde calisanlarin hepsi senin gibiyse biz yandik vallaha ha
adam baska bi yerden evdeki bilgisayarina baglandigi zaman proxyye mi baglanacak?
Sabit bir IP kullanımını bir yazılımla yapabilmen, ne yazık ki mümkün değil. Bunun sebebi IP'nin senin bilgisayarında değil, servis sağlayıcı tarafında belirlenmesi.
Türk Telekom'a "Statik IP" başvurusu yaparak, sabit bir IP'ye sahip olabilirsin. Bunun aylık bir ücreti olduğunu hatırlatayım. Ayrıca belirtildiği gibi dinamik DNS programları kullanarak sistemine uzaktan erişim sağlayabilirsin. Örneğin ben bilgisayarıma uzaktan erişim için, http://www.no-ip.com/ adresindeki programı kullanıyorum. Bu siteye ücretsiz üye olup kendine bir alan adı (alanadi.no-ip.com gibi) alabilirsin.