bizim gibi plansız programsız yaşayan insanlar için gereksiz bir alet. Ama hakkını vererek yaşayan için bulunmaz nimet.
iPad 2'nin fotoğrafları sızdı
- 1
- 2
Sadece Apple'nın kendi uygulamaları kullanılabildiği için bence İpadler ülkemizde gereksiz.Çok doğru bir tespit; sırf bu yüzden açık kaynaklı olduğu için Android işletim sistemli Tablet'ler çok daha uygun. Ayrıca iPad'e hem ağırlık (hafif oluşu) hem de hız açısından en çok yaklaşan tablet PC LG Optimus Pad oluyor. Fiyatını tam bilmiyorum ama güzele benziyor.
Apple'a hiç bir dalda güvenmiyorum sonsuza kadar Windows ve Google'ın arkasındayım.Desteklemiyorum.
aslında bende pek kullanma taraftarı değilim ama illada kullanıcam diyenlere bi tavsiye aşağıdaki linkte bi facebook uygulaması var. pek bilinmeyen bi firmanın uygulaması isterseniz bi bakın kazanma şansı yüksek olabilir.
http://www.facebook.com/backupdunyasi?sk=app_116975411724615
Ben bu kadar basit olacağını düşünmüyorum şu anki durumu buysa eminimki geliştirilicektir.
Anlamış değilim bana Iphone'den farksız gelmiyor bu seri
hepte sızıyor kardeşim yada kafede unutuluyor çalınıyor twitterden yanlışlıkla yazılıyor bunları yemeyin bence artık şirketlerin böyle yaparak merak uyandırma yöntemiyle bedavadan reklam yaptıgını bilelim ona göre hemen saldırmayalım.
ıPad 2 buysa ıPad 3'ü merak ediyorum
bi gazla alayım dedim son anda vazgeçtim çok şükür :)
ben hala laptop yerine ıpad kullanmaya bir sebep bulamıyorum arkadaşlar.
Yalan hepsi yalan ben İPad 2 İOS 5.0.1 kullanicisiyim valla yalan
Yalan hepsi yalan ben İPad 2 İOS 5.0.1 kullanicisiyim valla yalan
iphone warken neden ipadide yaptılar anlamıyorum
bugün bakiyorumda gayet dogru fotograflar sizmis :) tebrikler bulana
- 1
- 2