Teknoloji takipçileri iPad 2'yi bekliyor. Tahminlere göre Apple büyük iPad 2 duyurusunu şubat ayında yapacak. iLounge.com sitesi tarafından iPad 2'ye ait olduğu söylenen fotoğraflar, iPad 2 bekleyenleri heyecanlandırdı.
iPad 2'nin fotoğrafları sızdı
- 1
- 2
buna o kadar para veren kadar laptop alırım 4core !
şuna bak insan yanında taşımaya utanır.
Ben renkli telefonu gereksiz gören biri olarak iPad'i kınıyorum bide 2'sini çıkardılar
dostum laptop başka tabletler ve ipad ler bammbaşşka biri elma biri armutt
bence iphone gibi itampon da gereksiz bişi .D yeni çıkacak samsung tx100 daha güzel bence windowsu heryerde kullanırken ios ne kadanda gereksiz bişii :D
harbi iş adamı olup günün her anında lazım olmayacaksa hiç gerek yok :D tabi para bolsa o ayrı :D
Tasarımı berabt. Ama fark ettiyseniz iOS'un şimdilik tasarımı da berabt görünüyor. Apple tasarımı yenileyebilir. Onun dışında iOS veya MacOS X kullanmamışlar ne işe yaradığı anlamakta güçlük çekebilirler ^^
Bir Düşümlük Canı Var Düştümü Gitti Paralar.ALACALARA TAVSİYE TEKNOKASK YAPTIRINNN.(Ya da Kısaca Kasko)
Bence İpad Denen Şey İphonen Büyük Ekranlısı İphone Ya da İpod Kullananlar zaten bilirler bunu.İpad Alana Kadar Daha Küçük Samsung Tabletleri Almayı Yeğlerim.
Ama Applelin Applications Ları Yok mu?İştele Onlar Olmazsa olmazzzz:D
İos telfonda iyi güzelde tablette ne yapayım iosu allahınızı severseniz. İş adamı olsan işini görse iyi tamam da normal bir kullanıcı için ioslu tablet gerçekten de gereksiz. Mac os koysalar pil ömürüne filanda bakmam ilk ben alırım. Tabi mac os koymazlar çünkü laptop da satacaklar. Tablete mac os koyup satsa laptopu kim alır? Bütün kapitalist şirketler aynı al birini vur ötekine düşündükleri tek şey insanları nasıl daha fazla yolarız.
Ben windows8'li tabletleri beklemenizi öneririm. Eğer microsoftta apple gibi pc programlarını çalıştırmayan tabletlere özel kıytırık bir işletim sistemi yaparsa işte o zaman büyük hayal kırıklığına uğrayacağım. Allah korusun!:)
⇄
Detect language » Turkish
Aslında Ipad güzel ve şık bir cihaz ama sadece güzel ve şık işlevlik bakımından o paraya ne makinalar alına bilir o yüzden ne gerekli nede gereksiz yani sadece etrafa hava atıp ve sosyal ağlarda hemen yorum yazıp paylaşmak için ideal ama sadece bu işe yarar ayrıca apple'ın oyunlarına sevenler bunu alabilir oyun oynamak için!!!
Bu IPad 2 degil. CES fuarinda IPad icin dock yapan bir firmanin gelecekteki IPad in boyutlarini kullanarak yaptigi bir demo urun. Calismiyor bile, uzerindeki de ekran degil sticker.
İos telfonda iyi güzelde tablette ne yapayım iosu allahınızı severseniz. İş adamı olsan işini görse iyi tamam da normal bir kullanıcı için ioslu tablet gerçekten de gereksiz. Mac os koysalar pil ömürüne filanda bakmam ilk ben alırım. Tabi mac os koymazlar çünkü laptop da satacaklar. Tablete mac os koyup satsa laptopu kim alır? Bütün kapitalist şirketler aynı al birini vur ötekine düşündükleri tek şey insanları nasıl daha fazla yolarız.Mac OS li tablet yaparlarsa, kimse almaz, herkes notebook almaya devam eder.
Ben windows8'li tabletleri beklemenizi öneririm. Eğer microsoftta apple gibi pc programlarını çalıştırmayan tabletlere özel kıytırık bir işletim sistemi yaparsa işte o zaman büyük hayal kırıklığına uğrayacağım. Allah korusun!:)
⇄
Detect language »
Mac os li tablet te var, Windows 7 li tablet te var, hickimse almiyor onlari, cunku tablet uzerinde masaustu isletim sistemi kullanmanin sacmalik oldugunu tum mantikli insanlar anlayabiliyor.Mac os li tablet
Windows 7 li tablet:
Aslında Ipad güzel ve şık bir cihaz ama sadece güzel ve şık işlevlik bakımından o paraya ne makinalar alına bilir o yüzden ne gerekli nede gereksiz yani sadece etrafa hava atıp ve sosyal ağlarda hemen yorum yazıp paylaşmak için ideal ama sadece bu işe yarar ayrıca apple'ın oyunlarına sevenler bunu alabilir oyun oynamak için!!!Oyun oynamak icin degil, okumak icin mukemmel bir cihaz.
Dergiler, gazeteler, kitaplar son derece kullanisli; yazili basinin gelecegi IPad.
Ayrica E-mail, web te sorf, otobuste ucakta film seyretmek icin de mukemmel.
Bunun disinda 50.000 den fazla uygulamasi var, binlerce farkli ise yarayabilir: karsilayacaginiz ucagi havada takip etmekten tutun yemek tariflerine kadar, muzik mixer inden tutun ajandaya, ofis uygulamalarindan tutun oyunlara kadar bircok sey bulunabilir
apple alanların tek amacı gösteriştir
aksini iddaa etmeyin
pc ve laptoplar şimdilik hala kullanılacak gibi , ipad'in geleceğini tahmin etmek zor ama ben olsam kullanmam pc varken
Onu Neresıne Koyup Ta Tasıyacak :D Cebıne Sıgmaz Ona Ozel Canta Alman Lazım Ancak Bıyerde Actıgın Zaman Cantayı Mıllet Leptop Beklerken Icınden Cep Telefonu Cıkacak alla alla :D
Sadece Apple'nın kendi uygulamaları kullanılabildiği için bence İpadler ülkemizde gereksiz.
iphone hiç iyi değil ki ??????????????
- 1
- 2