ıphone 3g 99$
- 1
- 2
bu abd fiyatı.
türkiyede 1000 tl den aşağı olaz.
türkiyede ikinci el iphone fiyatı 815 tl cıvarında iken nırmal fiyatı ne alemdedir kim bilir
acaba internetten sipariş veremezmiyiz sitede buy diye bir yer var devamını getirmedim onun ama satın al demek oluyor sanırım
insanın bu fiyatları görünce türkiyeden kaçası geliyor
ainançtürkiyede ikinci el iphone fiyatı 815 tl cıvarında iken nırmal fiyatı ne alemdedir kim bilirsatın alırsın ama gümrükte sorun olur.en iyisi avrupada bi tanıdıgın varsa ona aldrmk.acaba internetten sipariş veremezmiyiz sitede buy diye bir yer var devamını getirmedim onun ama satın al demek oluyor sanırı
ornegin amerikadan aldigimiz iphone u burda nasil kullanabilirz kayit etme falan nasil oluyor?
sakın alma ben gördüm siteyi inceledim AT&T ile 2yıllık kontrat imzalaman gerekiyo AT&T de türkiye desteği vermediğinden fosssssssss
yurt dışından getirilen iphone lar unlock edilip türkiyede kullanılabilir çokca var hatta ilk versiyon iphone sahibiyim amerikadan getirttim.
99 dolar olayına gleince konuyu açan arkadaşım 2 yıllık sözleşmeyi eklerse konu sapmaz...
at&t hattırla satılıyor cihazlar ve amerikada almak isteyenlerin orda banka kredi kartı yada benzeri belgeleri gerekiyor...
baris57sakın alma ben gördüm siteyi inceledim AT&T ile 2yıllık kontrat imzalaman gerekiyo AT&T de türkiye desteği vermediğindencoktan kırıldı bu ama
birde yurt dışından nasıl getirileceğini çok merak ediyorum
sevgili "ciim" diyor ki;
yurt dışından getirilen iphone lar unlock edilip türkiyede kullanılabilir çokca var hatta ilk versiyon iphone sahibiyim amerikadan getirttim.
peki biz T&Tn ide atlatırsak içeriye nasıl getirecez biraz anlatırmısınız ?
yurt dışından türkiyeye elektronik cihaz getiren varsa; kişiler bunu nasıl yaptıklarını anlatırmı ve bunun onlara ne kadara mal olduğunu söyleyebilirmi telefonların nasıl unclock yapıldığınıda anlatabilir lermi ?
doğumgünü hediyesiymiş gibi oradan buraya kargolanabiliyor...ayrıca gümrük 2 cep teli taşımanıza izin verdiğinden sorunsuzca yurda girer telefon!
bana bunu getiren bir akrabamdı getirdi herhangi bir vergi ödemedi
ilk jenerasyon iphone du ve bir süre sonra imei kayıtlı olmadığından devre dışı kalınca fake imei denen yöntemi uyguladım ve bir süre öyle idare ettim daha sonra yurt dışına çıktığımda dönüşte kendi pasaportum üzerine kayıt ettim...
1. jenerasyon iphone çok basit unlock edilebiliyor
3g olan da aynı şekilde ama bu 3gs modeli için ne olacak telefon çıktıktan sonra görücez...
ama konu 3g iphone korkmadan alıp gelebilirsin..
not: italya yunanistan ve tayland gibi bir kaç ülkede direkt unlock biçimde telefonlar satılıyor yani türkiyeye getir türkcell vodafone veya avea ile çalıştır durumad ameikeradaki gibi at&t hat zorunluluğu yok. aynı turkcellden almış gibi aktivasyonunu yapıp kullanıyorsun...
iphone konusunda uzman bir sitede eskiden modluk yaptım ama şuan pek ilgilenmiyorum almayı düşünürsen oraya yönlendireyim seni
abem türkiyenin güneydoğusundaki arap ülkelerine(suriye iran) bir ihtimal gidebilirim peki ordan getirebilirmiyim ...
memleket bu yuzden cagın gerısınde kalıyor aşırı vergıler ınsanı teknolojıden uzaklaştırıyor
ainançinsanın bu fiyatları görünce türkiyeden kaçası
erdem barıştürkiye vergilerle ayakta duran bi ülke biz el kadar şeye dünyanın vergisini veriyoruz....Yurt dışına çıkınca canım ülkemde insanların nasıl ezildiğini anlıyor insan. Birçok ülke gezdim. Hemen hemen herşeye 4-5 kat fazla para ödüyoruz. Özellikle Petrol ürünleri ve Elektronige. Dünyada bir çok şeyin en pahalısı Türkiye'de.Burdan bizi bu hale getirenleri ayakta alkışlıyorum...
Son Düzenleme: alloss ~ 15 Haziran 2009 16:41
Bende almanyada yasiyorum her yaz türkiyeye izne geliyorum el cantamda leptopum telefonum geliyorum hic kimse gümrükte durdurmuyoru sorunsuzca gidip gelebiliyorum.
gümrükten $100 a kadar mal sokabiliyorsunuz
arkadaşlar getirtmesine getirinde cihaz 99 dolar değil bunu kafanıza sokun 2 yıllık anlaşma yapınca 99 dolara geliyor.
ek olarak abdden alınan iphone abddeki at&t kart ile çalışmaya ayarlı başkasını tanımaz bunun için ekstra program felan gerekiyor nette var bende bu şekilde kullanıyorum zaten ama lütfen bir daha konu açarken başlığa ince detayıda ekleyin
99$ + 2 yıllık kontrat
nasıl türkcelle gidince 400 lira felan nakit verip 18 aylık kontrat imzalıyorsun cihazı aylık belirli fiyatlar ödeyerek alıyorsun aynısı gibi düşünün...
- 1
- 2