iPhone 3G'lerin işi çok zor...

CHIP Online
24-06-2010, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Apple iPhone sahipleri cep telefonlarını güçlendirmek isterken, başlarına tam tersi geldi...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ipho ... -cok-zor_20835.html

Resimlerle: iPhone OS'tan yeni özellikler ortaya çıktı

Apple iPhone 3G sahipleri, telefonlarına yeni yetenekler ve özellikle de multitasking katmak için iOS4'e geçmeye çalıştıklarında hayal kırıklığına uğruyor.

Henüz bütün iPhone 3G'lerde aynı durumun geçerli olup olmadığı netlik kazanmadı. Ancak iPhone destek forumlarında pek çok kullanıcı, yeni yazılımın yaptıklarından oldukça şikayetçi.

Yeni işletim sistemi iPhone 3G'ye kurulduğunda fotoğraf albümü açmak bile 10 saniye alabiliyor. Kaplumbağa hızına düşen telefonda aranılan özelliklerin de yarısını bulmak mümkün olmuyor. Sonuçta kullanılamaz hale gelen bir telefon söz konusu, bu yüzden iPhone 3G'nizi yeni iOS4'e geçirmekte aceleci davranmamanızı tavsiye ediyoruz.

Tüm konu: iPhone 3G'lerin işi çok zor...

İzleyin: iPhone'u iPad'e dönüşüyor!

Resimlerle: iPhone OS'tan yeni özellikler ortaya çıktı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizin başınıza geldi mi?

mfi
24-06-2010, 18:56   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

benim telefonumda tam tersi oldu telefon 3.1.3 te yavaşlamıştı 4.0 a yükselttiğimde hiçbir sorum yaşamadım telefon çok hızlandı hiç kasma yok

sahinyildiz
24-06-2010, 20:09   |  #3  
Yeni Üye
41 mesaj

güncellemeden önce multitaskingi kullanamayacagımı biliyordum zaten.iphone 3g lere kısıtlı olacagı soylenmişti zaten.ama bu kadar da kısıtlama olmazki.size olan yenilikleri soyliyeyim klasör ekleme.rehber isimlerini düzeltirken yeni bir menü.ve ayarlar kısmında birkaç onemsiz düzeltme.3.1.3 ten 4.0 a guncelliyorum iki temel ozellik için.hani duvar kağıdı gelecekti ana ekrana.bunada mı iphone 3g nin ozellikleri yetmiyor.neymiş efendim 3g ozellikleri 3gs ten daha asagıymış bazı ozellikler desteklenmeyebilirmiş.tamam onu anladıkta hiç bir ozellik mi desteklenmiyor.kelimenin tek anlamıyla hayal kırıklıgına ugradım.sadece klasor kullanabilmek için sistemi 4.0 a guncelledim.bu yuzden cok kızgınım

Hakuteiken
24-06-2010, 23:18   |  #4  
Hakuteiken avatarı
Yıllanmış Üye
215 mesaj

1 saattir yedek alacak daha 2 kare anca ilerledi. bu haberi okuyunca iptal ettim bende. daha stabil hale getirdiklerinde yüklerim artık. 4.0.1 falan gelir belki.

bu arada destek forumlarına bakıyordum da. Çok güldüm şu mesaja. Durumu gayet iyi özetliyor.
"hey  now we know why that Apple tech "left" the new Iphone in a bar  ... he didn't leave it there.. HE ran the OS4 update and got so frustrated with it not working   threw the phone away "

çoğu kişi müziklerin kaybolmasından, resimlerin ve uygulamaların silinmesinden şikayetçi. maillere erişemeyenler de var arada.

Son Düzenleme: Hakuteiken ~ 24 Haziran 2010 23:24
Bersan
25-06-2010, 00:19   |  #5  
Bersan avatarı
Yıllanmış Üye
515 mesaj

redsnow beta jailbreak ile orjinal multitasking ve arkaplan özelliği geldi :d ben gene rahatım :D

world_pc
25-06-2010, 09:50   |  #6  
world_pc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,357 mesaj

hAYIR BEN Yaşamadım