iPhone 4'e rakip mi geliyor?

CHIP Online
13-06-2010, 15:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Büyük bir firmanın yeni telefonunun, internete sızan bilgileri iPhone 4'e bir cevap mı?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ipho ... -geliyor_20623.html

Resimlerle: iPhone 4G tanıtıldı

Apple'ın yeni iPhone'u tanıtmasından sonra gözler birden diğer bir en yüksek düzeydeki akıllı telefonlardan olan, Verizon Wireless Droid'e çevrildi.

Droid telefonların üzerinde duran bir blog tarafından, Motorola Droid'e çok benzeyen bir cihazın internete sızmış fotoğrafları yayınlandı. Yayınlanan bilgilere göre; telefonun ekranı 3.7", iPhone'un 3.5" ekranından biraz büyük ancak HTC EVO ve Droid Incredible'ın 4.3" ekranından da daha küçük.

Telefonun dışarıdan bakıldığında anlaşılan en belirgin özelliği, kabarık ve kubbeli tuşları olması. Ayrıca telefonda "trackpad" de bulunmuyor.

Ancak telefondaki en büyük değişiklikler içerisinde olmuş gibi görünüyor. Telefon şu anki 500 megahertz'in yerine 750 megahertz OMAP işlemcisi kullanıyor. Telefonun 8 GB dahili belleği bulunuyor ve daha önceden telefona yerleştirilmiş 8 GB'lık da bir SD kart bulunuyor. Verizon'un yeni cihazında yalnızca bir tane 5 megapiksellik kamera var.

Telefonun çıkışıyla ilgili herhangi bir tarih verilmedi. 24 Haziran'da piyasada olacak bir iPhone 4'e karşı Verizon'un yeni telefonunun, Android 2.2'nin çıkışıyla beraber piyasada olup olmayacağı bilinmiyor.

Tüm konu: iPhone 4'e rakip mi geliyor?

Resimlerle: iPhone 4G tanıtıldı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce Verizon'un Droid'i iPhone 4'e rakip olabilecek mi?