iPhone 4'lere inanılmaz bir terfi hakkı

CHIP Online
09-10-2011, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPhone 4'ünüzü nasıl iPhone 4S'e çevirebilirsiniz? İşte bu soruya verilen en "komik" cevap...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ipho ... fi-hakki_29606.html

Resimlerle: iPhone 5 değil ama iPhone 4S resmen tanıtıldı!

4 Ekim günü heyecanla tanıtılması beklenen iPhone 5 yerine karşılarında iPhone 4S isimli bir cihaz gören kullanıcılar, çok büyük bir hayal kırıklığına uğramıştı.

Apple'ın hisse senetlerinin bile yüzde 3,5 gibi bir oranda düşmesine sebep olan bu yeni telefon için, Apple'ın son yıllarda yaptığı en yanlış hareket şeklinde değerlendirmeler bile yapıldı. Normal iPhone'dan görünüm olarak hiçbir farkı olmayan bu yeni cihazın eski modelinden en büyük farkı çift çekirdekli bir işlemci kullanıyor olması.  

iPhone 4S ile gelen değişikliklerin yeterli olmadığının dile getirildiği web siteleri, artık konuyla dalga geçer hale geldi. İşte bu duruma verilecek en iyi örneklerden bir tanesi iPhone 4S "stircker"ı. iPhone 4'ünüzü, iPhone 4S'e çevirmek için hazırlanmış özel bir aparat kendisi. Hem de sadece 99 cent! Bir adet "sticker" olan bu aparatı aldığınız inanılmaz ucuz fiyattan sonra, bulunduğu hazneden yavaşça ayırıyorsunuz, sonra da iPhone'nunuzun hemen arkasına yapıştırıyorsunuz.

Belki iPhone 4S'in kullanıldığı "Siri" uygulamasını halen çalıştıramıyor olabilirsiniz ama daha önce ona ihtiyaç duymuş muydunuz? Anlayacağınız Apple'ın işi önümüzdeki günlerde çok daha zor olacak.

Tüm konu: iPhone 4'lere inanılmaz bir terfi hakkı

Resimlerle: iPhone 5 değil ama iPhone 4S resmen tanıtıldı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: iPhone 4S'ten mutlu musunuz?

uGuR.uK
09-10-2011, 14:11   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

kesinlikle hayır, yeni nesil güzel bir cihaz ile iphone'a geçmeyi planlıyordum ama bunun için en azından 5'i(eğer gelirse oda) beklemek gerekicek...