Kimilerinde para bol olduğu için kutudan çıkar çıkmaz aldığı ürünleri yakıp, parçalıyorlar.. :)
http://www.youtube.com/watch?v=8 ... ure=player_embedded#!
iPhone 4 mikrodalga fırına girerse :)
böyle manyaklar artmaya başladı :) ps3 çıktığında da saatlerce sırada bekleyip alan biri sonra sıraya geri dönüp bekleyen herkesin önünde baltayla parçalamıştı aleti :)
yanlız o değilde yapan lavuk amerikalı belli, ama başta arapça yazılar ve sakallı bir tip gösteriliyor intro olarak?!? alttaki yorumlarda zaten basmış direk: "değiştir kodumun introsunu", "tipik müslüman hareketleri..." vs...
böyle manyaklar artmaya başladı :) ps3 çıktığında da saatlerce sırada bekleyip alan biri sonra sıraya geri dönüp bekleyen herkesin önünde baltayla parçalamıştı aleti :)yanlız o değilde yapan lavuk amerikalı belli, ama başta arapça yazılar ve sakallı bir tip gösteriliyor intro olarak?!? alttaki yorumlarda zaten basmış direk: "değiştir kodumun introsunu", "tipik müslüman hareketleri..." vs...
Americada iphone 3GS yaklaşık 350-400 lira.. Buda en fazla 500dür diye düşünoyorum.. Adamlar aldımı bir tane almıyorlar bence.. İçini açıp inceliyorlar vsvs...
Servet düşmanlarına bak ya...Bugün Gold'a gittim.Bir tane kasa fanı(12 cm, mavi led[belirtmemin sebebi : 'Kasa fanı ile termal macun o kadar para eder mi ki?' şeklinde yöneltebileceğiniz sorudur.]) bir tane de termal macun alıp eve döndüm.Annem ve babam kaç para verdin dediler.25 lira verdim deyince ikisinin de suratları bir acayip oldu.Biz burda 25 lira harcayamıyoruz , adamların yaptığına bak!!!
:D çizilmesin diye kılıftan kılıfa sokan insanlar olduğu gibi besin değerlerini ölçmek için mikrodalgaya atan insan formları mevcutmuş öğrenmiş olduk :D
ayyyy ben onu gözümden sakınırım millet parçalıyo be. daha geçen gün turkcellde baktım ellemeye kıyamadım hahahah yakında da gidip alıcam inşallahhh