Arkadaşlar bu iphone 4 buralardada satılmaya baslandı da bu elemanın çekim sorunu ekrandaki leke sorunu bazı sacmalıklarına vs cozum bulundu mu ki satılıyor?
Iphone 4
iPhone 4 gold'da falan satılmaya başlandı ama yüksek fiyatla.
Adam gibi türkcell ve vadafone da satılacak şu anda türkcellin veya vadafoneun sitelerinden form doldurup ilk haberdar olacaklardan biri olabilirsin.Az kaldı zaten gelince sana haber verirler sen de gidip kontratlı veya kontratsız alırsın.
Sorunlar diyince genelde çok az sayıda telefonda meydana geliyorlar. Yani sen gidip alınca o sorunlarla karşılaşmayacaksın bir de genelde ilk partilerde öyle sorunlar çıkıyor. Türkiye ye gelenlerde genelde sorun çıkmıyo. Dediğim gibi çok küçük bir ihtimal öyle durumlarda da zaten hemen yenisini veriyorlar.
http://friendfeed.com/turkcelltr ... kll-telefonu-iphone
turkcell fiyatları açıklandı arkidişler...
ülkemizdebest buy'da satılan iphone'larda hala anten sorunu vs. varmış, ordan alan birisi demişti. ama turkcell'in falan getirttiklerinde yok galiba...
aynen bende turkcelldekilerde sıkıntı yok diye biliyorum :)iphone u bilmemde samsung galaxy i turkcell den alana yazık olur walla kendi çapında bana avantajlı dyen kşiler hariç android marketi falan kullnamiyor olmak felaketten baska bişi degil telefonun kökeni android siz kokeni kullanamiorsunuz ilginc kisitlma olmus TURKcell tarafından.
aynen bende turkcelldekilerde sıkıntı yok diye biliyorum :)iphone u bilmemde samsung galaxy i turkcell den alana yazık olur walla kendi çapında bana avantajlı dyen kşiler hariç android marketi falan kullnamiyor olmak felaketten baska bişi degil telefonun kökeni android siz kokeni kullanamiorsunuz ilginc kisitlma olmus TURKcell tarafından.aynen, öyle bir saçmalık neden oluyor ne alaka yapılmış bilmiyorum ama kontratlı galaxy s'ler android market'e erişemiyor. büyük artılardan biri gitmiş resmen...
Gerçekten turkcell in getirttiği iphone 4 lerde anten sorunu yokmuymuş? süper valla.
benim iphone 4 te tek çekincem anten sorunuydu. eğer turkcelin getirtiklerinde sorun yoksa kesin alırım. teşekkürler arkadaşlar bilgiler için..
oyunlar yeter aplikosyonlar yeter. boşverin anteniiiiii
aynen ibb trafik yeter tabela aramıyorsun yollarda hangi köprü açık diye. gerçi her ikiside tıkalı çoğunlukla :P
turkcell fiyatı yanılmıyorsam kontratsız 1566 tl olması lazım ama bence kontartlı lamak daha uygun, böylece telefona daha az para vermiş oluyorsun hem de daha ucuza geliyor aylık konıuşmanı düştüğün zaman.
nereye yazılcağını bilmiyorum ama heralde cevaplandırırsınız :)
ben bu yaz dil eğitimi için abd ye gitçem . ordan alcağım kontratsız iphone 4 32gb kaç dolar olur ve onu aldığımda türkiyeye getirdiğimde ne tür uygulamalar yaparsam , şuanki telefonum gibi normal , sorunsuz bir telefon olur veya böyle bir şey yapılabiliyormu .
yardımcı olursanız gerçekten çok makbule geçer :)