iPhone 4G: Dedikodular kesinleşiyor (gibi)

CHIP Online
01-03-2010, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

iPhone 4G'nin çok dedikodusu yapılan yeni özelliği neredeyse kesinleşti: İşte son resimler...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ipho ... yor-gibi_18513.html

Resimlerle: En gereksiz 10 iPhone uygulaması

Bir sonraki nesil iPhone'da ön kamera bulunacağına dair dedikodular kesinleşmeye başlıyor. İnternette bu dedikoduyu destekleyecek yeni ibareler ortaya çıktı.

Macrumors.com'un bildirdiğine göre iPhone 4G'de ön kameranın yanında flaş da bulunacak. Ayrıca iPhone ve iPad OS'a ait yazılım geliştirme kitinin (SDK) yeni sürümünde görüntülü aramaları açma ve bitirme butonları da var.

Tüm bunlara ek olarak yakınlaştırma yapmaya dair yeni imkânlar da sunuluyor. Bu bilgiler, kısa bir süre önce ortaya çıkmış ve iPhone'un ön panelini gösterdiği iddia edilen fotoğrafların inandırıcılığını arttırıyor. Bu resimlere bakıldığında yeni iPhone'un ön panelinin 3GS sürümüne göre yaklaşık 6 mm daha kalın olduğu görülüyor.

Tüm konu: iPhone 4G: Dedikodular kesinleşiyor (gibi)

İzleyin: iPhone'u iPad'e dönüşüyor!

Resimlerle: En gereksiz 10 iPhone uygulaması

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: iPhone 4G'de ön kamera desteği olmalı mı?

bosluk
01-03-2010, 20:46   |  #2  
bosluk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
1,894 mesaj

Tartışmaya bak :P

Asıl tartışılması gereken iphone'nin önüne yanına kabına kutusuna kamera koyması değil, kanımca 3g 10g gibi şeylerin ilk kullanım gazı döneminden sonra ne kadar işe yaradıkları olmalı.

Açıkcası ben bir kere denedim telefonumun 3g özelliğini. Baktım gördüm, hiçbir işime yaramayacağını ve boşu boşuna şarj yediğini farkettim ve hemen o özelliğini kapattım.

Asıl tartışma şu olabilirdi bence, 3g kullanıyorsanız hangi alanda vazgeçilmeziniz oldu ve 1000g çıksa alır mısınız?

ntquartex
01-03-2010, 21:12   |  #3  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
85 mesaj

Geç bile kaldılar.Sırf şekil telefonu olan I-phone kullanıcılarını enayi yerine koyuyor resmen.Bir de üzerinde tonla para alıyor.Kamera eklenince 3000TL olur herhalde telefonun fiyatı...