hocam sa ben yeni ıphone 4s aldım appstorede adam gbi bedava program ve oyun yok güzel programların hepsi paralı biliyosunuz :D bunun çözümü jailbreakmış fakat jailbreak yaptıgımız zaman cihaz garanti dışı kalıyormuş ancak olurda telefonu servise vericek olursam telefona full format çektigim zaman servis cihazın jailbreak oldugunu anlamıyormuş dogrumudur ? başına gelen oldumu ?kimi telefoncular ne yaparsan yap servis jailbreak yapıldıgını anlar diyor kimileride hiç bişey anlamıyorlar diyor bu durumda ne yapmamı önerirsiniz ?
iphone 4s 5.1 jailbreak
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Bence de servis jailbreak yapıldığını anlayabilir. Bir de şu var, örneğin telefon açılmaz ise format atamazsın. Dolayısyla da format atıp veremezsin servise :)
Son Düzenleme: php_cooker ~ 21 Mart 2012 18:35
Taze Üye
3 mesaj
Ama tabi riski alabilirsin bence, çünkü bedava program bulamayacaksın.
çoğu yerde formatlayıp verdiginizde servisin anlamayacagı yonunde yorumlar oluyor.kendi adıma tecrübe etmedim acıkcası fakat benim bilgim de o yönde..php_cooker'ın dedigi gibi risk = bedava uygulama.diger yandan risk = teknik servisin olayı çakması ve cebinizden çıkması muhtemel servis ücreti..
OP Üye
74 mesaj
anladım hocam peki ben bu cihaza parasını ödeyerek nereden uygulama ve oyun yükletebilirim kredi kartı kullanmıyorumda acaba servise götürsem yüklerlermi ?