Merhaba arkadaslar.Öncelikle buraya neden konu açtınız dicek olursanız cep telefonu bölümündeki yorumlara baktım nerdeyse kımse yorum yapmamış.Bende buraya konu açma gereği duydum.Yazın çalışıp nokia c5-03 ten kurtulup kısmetse İphone 4S Ya da Samsung Galaxy S3 Almayı Düşünüyorum.Normalde s3 almayı planlıyordum.Ama bugun çarşıda telefoncuda herkezde ıphone 4s görünce bende telefoncudan rica ettim ve raftaki iphone 4s e baktım.Çok şık bir telefon.Fakat s3 te ıphone 4s kadar olmasada şık ve ekranı daha büyük.Oyun ve internet keyfi her türlü iphone 4s ten daha güzel olur.Çok kararsız kaldım ve sizden yardım istiyorum ve sizin benim için en iyi olucak kararı vermemde yardımcı olucagınızı düşünüyorum ve şimdiden Teşekkür ediyorum.
Ek olarak s3 ün iphone 4s e göre bazı üstünlükleri oldugunu biliyorum ama iphone 4s çok şık gelıyor ve piyasada yüzbinlerce çin çakma modeli varken almak nekadar doğru olur bilemiyorum
İphone 4S Mi Samsung Galaxy S3 Mü
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
124 mesaj
S4 çıkınca S3'ün fiyatıda iner.Biraz sabret
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 5
262 mesaj
iOS ve Android'den bahsediyoruz. Bunu da göz önnünde bulundurun ama S3, 4S'den donanım olarak çok daha iyi. 5 ile filan kıyaslanır.