iPhone 5'e atılan taş bu kez Nokia'dan

CHIP Online
18-09-2012, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPhone 5'e vuran vurana... Samsung'dan sonra, şimdi de Nokia yeni iPhone'la dalgasını geçti...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/iph ... okia-dan_35972.html

Resimlerle: iPhone 5'den resimler ve fazlası

&lt;span style="text-decoration: underline;">Samsung'un Apple'ın "dahi"lerine yaptığı göndermeden</span> sonra Nokia da iPhone 5'i hedef almakta gecikmedi. Cep devi Nokia'ya göre de &lt;span style="text-decoration: underline;">iPhone 5</span>'in Lumia'nın gerisinde kaldığını anlamak için "dahi olmaya gerek yok".


Twitter hesabında Nokia Lumia 920'nin özelliklerinden bahseden şirket, &lt;span style="text-decoration: underline;">gönderinin</span> sonuna eklediği "#switchtolumia" ("Lumia'ya geçin") etiketiyle rakibi iPhone 5'e son darbeyi vuruyor. Tweet'te yazanların Türkçe çevirisi ise şöyle: "Lumia 920: Kablosuz şarj, inanılmaz kamera, eldivenlerle kullanabileceğiniz bir ekran ve çok daha fazlası. Hayır, dahi olmaya gerek yok."


Lumia 920 tanıtılmış olsa da piyasaya sürülmesine birkaç hafta var. Dolayısıyla Nokia'nın bu sözleri bir miktar risk taşıyor. Nokia'nın "inanılmaz kamera"sının &lt;span style="text-decoration: underline;">Lumia reklamında bir DSLR ile yer değiştirdiğini</span> de hatırlatmadan geçemeyeceğiz.


 

Tüm Konu: iPhone 5'e atılan taş bu kez Nokia'dan

Resimlerle: iPhone 5'den resimler ve fazlası

Kaynak: www.chip.com.tr