evet arkadaşlar akıllı telefon alıcam fakat bu üçü arasında kaldım. Her üçüde piyasadaki en gelişmiş ve en yeni akıllı telefon sizce hem fiyat hemde performans bakımından hangsi daha iyi?
İphone 5 mi, Galaxy s3 mü yoksa Nokia Lumia 920 mi
iPhone 5 ya da Nokia Lumia 920
Kalite ve Marka için alıyorsanız
iPhone 5
Fotoğraf çekimleri yapmak için alıyorsanız
Nokia Lumia 920
Geçen hafta Galaxy S3 aldım. Gayet memnunum. iPhone 5 daha çok gösteriş amaçlı geliyor bana. iOS insanı kısıtlıyor aynı zamanda. Lumia 920'yi de daha yeni olduğu için ve Windows 8 Phone için uygulamaların vb. şeylerin çok az olması seni kısa zamanda sıkacaktır. Üçü arasından Galaxy S3 öneririm.
Geçen hafta Galaxy S3 aldım. Gayet memnunum. iPhone 5 daha çok gösteriş amaçlı geliyor bana. iOS insanı kısıtlıyor aynı zamanda. Lumia 920'yi de daha yeni olduğu için ve Windows 8 Phone için uygulamaların vb. şeylerin çok az olması seni kısa zamanda sıkacaktır. Üçü arasından Galaxy S3 öneririm.M.CaN009 arkadaşımız güzel özetlemiş... Ben de s3 kullanıyorum çok memnunum gerçekten çok hızlı... Eğer daha buyuk ekran istiyorsan note 2 al derim ben ramı ve işlemcısı s3 kinden daha yuksek
Kesinlikle. Note 2 de çok güzel ancak boyutu 5.5". Ben de almak istiyordum ama öğrenciyim ve taşımakta sıkıntı çekeceğim için almadım.M.CaN009 arkadaşımız güzel özetlemiş... Ben de s3 kullanıyorum çok memnunum gerçekten çok hızlı... Eğer daha buyuk ekran istiyorsan note 2 al derim ben ramı ve işlemcısı s3 kinden daha yuksek