iPhone 5S Haziran'da piyasada olacak

CHIP Online
28-03-2013, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Görünüşe bakılırsa Samsung'un Galaxy S4 hamlesine, Apple'ın iPhone 5S cevabı gecikmeyecek...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/iph ... a-olacak_39436.html

Resimlerle: Galaxy S3 ve iPhone 5 kapışıyor!

Samsung'un geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü Galaxy S4'ten sonra gözler Apple'ın iPhone 5S hamlesine çevrilmişti. Ve sonucu merakla beklenen karşılaşmaya sahne olacak haberler yavaş yavaş gelmeye başladı. Gelen son haberlere göre, Apple hayranların merakla beklediği yeni iPhone modeli Haziran ayında piyasada olacak.


Müjdeli haberi veren analist Gene Munster, Haziran ayında çıkacağını söylediği iPhone 5S'in ilk ay için 4 milyon adet satacağını belirtiyor. Hatırlatmak gerekirse, iPhone 5 çıktığı ilk haftada tam 5 milyon satmıştı. Munster'ın iPhone 5S için öngördüğü üçüncü çeyrek performansı ise 30 milyon satış adetine ulaşması.


Peki iPhone 5S ne gibi yenilikler sunacak? Apple'ı yakından takip eden birçok analist, yeni iPhone'un daha hızlı bir işlemci, daha iyi bir kamera ve geliştirilmiş yazılım ve donanım özelliklerine sahip olacağını belirtiyor. Aynı zamanda NFC (yakın alan iletişimi) teknolojisi, iPhone 5S'te olması beklenen bir diğer özellik.


Öte yandan Apple'ın geçtiğimiz yıl güvenlik hizmetleri sunan AuthenTec firmasını satın alması, akıllara iPhone 5S'te parmak izi teknolojisi kullanılacak mı sorusunu getirmişti. Ancak Munster, söz konusu teknolojiyi büyük ihtimalle iPhone 6'da göreceğimizi belirtiyor.

Tüm Konu: iPhone 5S Haziran'da piyasada olacak

Resimlerle: Galaxy S3 ve iPhone 5 kapışıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr