iPhone 6 ön incelemede!

CHIP Online
10-09-2014, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPhone 6'nın ilk ön incelemesi, telefonun ne kadar iyi olduğunun ipuçlarını veriyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/iphone-6-on-incelemede_49484.html

Resimlerle: iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ı yakından görün!

Güncelleme: iPhone 6 testimiz için buraya, iPhone 6 Plus testimiz için buraya tıklayın!


iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ı daha yakından görmek isterseniz, galerimize tıklamanız yeterli!


iPhone 6 Plus ön incelemesi için tıklayın...


iPhone'lar hiçbir zaman donanım gücüyle veya ekran boyutlarıyla öne çıkan telefon olmadılar. Ancak buna rağmen neredeyse tüm dünyanın beğenisini kazanmayı başardılar. Ancak yaklaşık son 2 yılda Android'li telefonlar, arayı yavaşça açmaya başladı.


Acilen bir şeyler yapmak gerektiğinin farkında olan Apple, dün iPhone 4'ten bu yana en büyük değişikliklere imza atan iPhone 6'yı tanıttı. Ekranı 4 inç'ten 4.7 inç'e genişleyen iPhone 6, daha hızlı bir işlemci, daha hızlı ve yetenekli bir kamera, daha büyük bir pil ve bunlardan da fazlasıyla geliyor. Apple'ın tanıttığı yeni ödeme sistemi şimdilik sadece ABD'ye açık, ancak telefonla ödeme sistemlerini sonunda bir yere taşıyabilir.


Peki yeni iPhone 6 neler sunuyor, iPhone 5S'ten ne gibi farkları var, getirdiği değişiklikler ve yenilikler büyük mü? İçerik ortağımız TechRadar'ın ön incelemeleri, bu soruların cevabını erkenden veriyor.


Tasarımı


iPhone 6'da iPad Air'in tasarımından etkilere rastlıyorsunuz. Metal kaplı telefonun tutuş hissi ise mükemmel. Apple'ın her zaman yüksek kalitede tasarımlara sahip telefonlar ürettiğini biliyoruz. iPhone 6 da bu konuda farklı değil ve onu elinize aldığınızda harcayacağınız paraya değeceğine ikna oluyorsunuz.


Tüm Konu: iPhone 6 ön incelemede!

Resimlerle: iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ı yakından görün!

Kaynak: www.chip.com.tr