Telefondan filan hiç anlamam açıkcası, blackberry var şuan ve telefon değiştiricem. Değiştirmişken retrica, camwow, vine gibi uygulamaları olan bi telefon düşünüyorum. Oyun oynamam, en fazla 3-4 oyun indiririm. Genellikle face twitter felan filan. Önereceğiniz bir telefon var mı ? Arkadaşım iphone 3gs önerdi, fakat bulamadım hiç bir yerde. Durdurulmuş. Sıfır istiyorum ve 1000TL'ye yakın bir bütçem var, 900-950 gibi. Öneriniz nedir? İnternetten alma taraftarı değilim çünkü kardeşimin 2-3 telefonunu Turkcell'den aldık ve çok sıkıntı yaptı bütün telefonlar. Aynı sıkıntının internetten aldığım telefonda da oluşacağını düşünüyorum.
Iphone düşünüyorum, bakarsanız sevinirim
samsung galaxy s3 mini , HTC desire x , sony xpeia L , nokia Lumia 720 gibi telefonlara bakabilirsin...
Dediğim gibi, camwow retrica vine gibi uygulamaların da olmasını istiyorum
Edit: Araştırdım ve o uygulamaların olduğunu öğrendim :D
Peki hangisinin kasma oranı en azdır? Öneriniz nedir? Okulda sıkıntı yaratmamasını da istiyorum, boyut önemli. Sınavlarda resim alışverişi yapıyorum 3 senedir çünkü :D
Şuanda alınması gereken Apple ürünü bence iPhone 5'tir
1000 liraya iphone 4 satılıyor sıfır ama mantıksız almak , sahibinden.com a bakın garantili iphone 5 ler bulun hatta vodafone cıkıslı olursa daha ıyı olur, ilk ıphone umu aldıgımda 2.el aldım garanti bitimine 2 hafta kala garantiye verdim (teleservis) adamlar yenisi verdi.
bence 950 tlye istanbul bilişimden s4 mini al kasma sorunu falan nadir yaşarsın ve pil ömrüde fena değildir
İphone 5s kullanıyorum eğer ki ben telefon alacam ve en iyisi olsun istiyorsan tabi ki de HTC alacaksın, eğer ki herkes de var belediye dağıtıyor istiyorsan İphone almanı söylerim, içerik istiyorsan HTC tektir. Şirket vermese kullanmam, HTC alırım.
iph 5 temiz 2ci el 1200den alt bulamadim ben sana bence HTC desire 500 yeter kampanyadan su ankinden az daha ucuza alirsin ustude cebine kalir bu cihaz senin kullanimina yeter bosa para dokme bence
sakın iphone 4s almayın bence 5s ideal, 5 in de piyasa fiyatı yüksek
Önerileri değerlendirmekle birlikte özellikle fiyat ve özellikleri birlikte görüp karşılaştırma yapabilmek için şu siteden bakmanızı öneririm: http://www.hangisi.net/cep-telefonu
kampanya fiyatları falan da var eğer hatla almak isterseniz ki bence öyle alın daha iyi oluyor.