iphone 3GS telefonuma nasıl oyun yükleyebilirim arkadaşlar bu yeni çıkan oyunları fln yardım edermisiniz ?
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 07 Eylül 2010 11:59
once applications store hesabin olmasi gerekir ondan sonra girip oyun yukleye bilir sin ama bazilari parali bazilari bedava onlarda demohesabı ne kadara açabiliyoruz ya arkadaş tutturmuş 2 tl ye hesap açıyoruz oyunları yüklüyorz diyip başımın etini yiyor assassins creed yükleyekmiş ücretsiz ne dediysem anlatamadım o oyunu ücretsiz yükleteceklerini sanmıyorum
hesabi acmak bedava sadece oyun ve diger seylerin tam surumunu para ile alabiliyoruz amerikan dolari kullanilio para nasil yuklenio bilmiyorum ama demo oyunlar bedava dedigim gibi istedigin kadar demo oyun yukleyebilirsin bendede ipod touch var demo oyun dolu
hesabi acmak bedava sadece oyun ve diger seylerin tam surumunu para ile alabiliyoruz amerikan dolari kullanilio para nasil yuklenio bilmiyorum ama demo oyunlar bedava dedigim gibi istedigin kadar demo oyun yukleyebilirsin bendede ipod touch var demo oyunpeki dostum anladım bilgi için teşekkürler
iPhone'un işletim sisteminden kaynaklı bir kapalı kod sorunu var; eh dolayısıyla içerikler ücretli oluyor. Android Froyo'yu (2.2) en gelişmiş iOS'a bile tercih ederim. Google Market ücretsiz çünkü.