http://www.youtube.com/v/UAVE8djwnTQ?fs=1&hl=en_US Iphonedan Iphone`a viber app ile ucretsiz konusun - Mobil Aygıtlar - CHIP Forum

Iphonedan Iphone`a viber app ile ucretsiz konusun

bulhav
08-12-2010, 12:20   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2009

Viber bir iPhone uygulamasıdir, ve yakin zaman icerisinde Android ve Blackberry versiyonları kullanima sunulacagi belirtilmektedir. Viber yüklü bir Iphone ile yine ayni sekilde viber yuklu olan  ikinci bir  iPhone kullanıcısı biribirleri arasinda ücret ödemeden telefon görüşmesi yapabilimelerine olanak saglamaktadır.
www.egitim.nl

Ayrıca Viber tamamen ücretsiz kullanabileceginiz bir uygulamadır. Eğer Viber programını kullanarak  telefonunuzdan diğer Viber kullanıcı aradığınızda ses kalitesi  normal bir çağrı ile aynı kaliteye sahip olacaktır. Ücretsiz olarak, dünyanın herhangi bir yerinde, herhangi bir Viber kullanıcı arayabilirsiniz. Tüm Viber özelliklerini ve programı tamamı ile  % 100 ücretsiz kullanmanıza olanak saglar. www.egitim.nl

Size getirecegi avantajlar

*Ücretsiz görüşme

*Viber kullanıcıları birbirleri arasında Uluslararası ücretsiz görüşme yapabilme olanagı

* Arama işlemini 3G veya Wifi iüzerinden gerçekleştirebilirisiniz. www.egitim.nl

Programi Indirmek icin : http://www.viber.com/

Kullanimi:

İlk olarak iphone’unuzdan Apple Store’a giriş yapıyorsunuz. Search’ bolumune  viber  yazdıktan sonra çıkan uygulamayı ücretsiz olarak  iphone unuza indiriyorsunuz.

Daha sonra uygulamayı açarak cep telefon numaranızı giriyorsunuz. Birkaç saniye içinde  viber telefonunuza sms olarak  4 haneli bir kod gönderiyor. Kodu girdikten sonra viber, telefon kontak bolumu ile senkronize oluyor ve  contacts bolumunden   viberı tıkladığınızda “viber” uygulaması yüklü arkadaşlarınızı buluyorsunuz. Ve wifi ya da 3G üzerinden ücretsiz ve sınırsız olarak konuşmaya başlıyorsunuz.

Videoyu buradan izleyebilirisiniz :

Video KaldırılmışVideo Kaldırılmış

Kaynak