arkadaşlar ilerleyen günlerde ipod touch almayı düşünüyorum fakat sürekli internet düşündüğüm için aklıma takılan birşey var nokia n8 kullanmaktayım düzenli internet paketi yapıyorum eğer ipod alırsam telefonumdaki interneti ipodda kullanabilir miyim birde çinliler bunun için bir aparat üretmişler ne kadar sağlıklı ?
İPOD ile telefondan internet
Nokiaları bilmemde Android telefonlarda şebeke üzerinden kullanığın interneti telefonun wifisinden paylaştırıbiliyorsun.Nokialarda vardır muhtemelen.
Ufak bir araştırma sonunda bulduklarım
JoikuSpot programanın full halini bulup indir.(Free sürümde şifreleme yokmuş)Sonra interneti paylaştır.
Sende yüklü halde Wifi Hotspot programı varsa bunlara hiç gerek yok,N9 larda varmış.Ek olarak araştırma yapmak istersen anahtar kelimen HotSpot olucak.
Cevap verilmiş yukarıda ama ben de tecrübe paylaşımı yapayım dedim. HotSpot programları size yardımcı olacaktır. Bende de iPod vardı (ne yazık ki bozuldu) ve düzgünce çalıştığı zamanlar Nokia telefonumdan JoikuSpot adlı programla internetimi paylaşıp rahatlıkla iPod'dan internete girebiliyordum. Telefonunuz bir nevi modeme dönüşüyor yani.
Ayrıca o interneti sadece iPod'la değil normal bilgisayarlarla da kullanabilirsiniz tabiki de. Kablosuz ağ oluşturmuş oluyorsunuz çünkü.
Cevap verilmiş yukarıda ama ben de tecrübe paylaşımı yapayım dedim. HotSpot programları size yardımcı olacaktır. Bende de iPod vardı (ne yazık ki bozuldu) ve düzgünce çalıştığı zamanlar Nokia telefonumdan JoikuSpot adlı programla internetimi paylaşıp rahatlıkla iPod'dan internete girebiliyordum. Telefonunuz bir nevi modeme dönüşüyor yani.peki sıradan bir telefonda olabilirmi?Ayrıca o interneti sadece iPod'la değil normal bilgisayarlarla da kullanabilirsiniz tabiki de. Kablosuz ağ oluşturmuş oluyorsunuz çünkü.
sadece bluetooth olan bir telefonda