İpod Nano vs Creative Zen V
Bu ikisi arasından özellik olarak iPod Nano. Çünkü Zen V'de video oynatma ve radyo yok. Video ve radyo Zen V Plus'ta var. Radyo iPod Nano'da da yok ama video oynatılabiliyor en azından. Fakat 199$+KDV'ye Creative Zen'in radyolu modelini alabilirsiniz. iPod Nano'nun fiyatı bundan çok da az değildir herhalde. http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2150
Üye olduğunuzda fiyat 199$'a inecek.
Eğer "kapasite benim için önemli değil, en kötü ihtimalle hafıza kartı takarım" diyorsanız Cowon D2'nin 2 GB'lık versiyonunu tercih edebilirsiniz. Hepsiburada'da 250 YTL. FM radyosu var, ses kalitesi çok daha iyi, ekran boyutu olarak Creative Zen ile aynı. Ama Cowon kalitesi Creative ve iPod'dan daha iyidir. Bu nedenle eğer iPod Nano'yu çok düşük fiyata bulmadıysanız Cowon D2'yi tercih edin. Olmadı hafıza kartı ile kapasiteyi artırırsınız.
İpod Nano 1.nesil 2GB,burada 100ytl,makul bir fiyat.
Lakin bildiğim kadarıyla 1.nesil video oynatamıyor?
Evet oynatamıyor. Yani Zen V'den farkı kalmıyor. Ses kalitesi olarak bildiğim kadarıyla Creative daha iyi. Ama kullananların cevaplarını bekleyin.
İpod Nano 1.nesil'in şarj süresini bulamadım.Bilginiz var mı?
Bu arada bol bol kullanıcı yorumu okudum.Zen V'den gerçekten çok şikayet var,özellikle ses kalitesinin yetersizliğinden bahsediliyor...