yorumun için çok teşekkür ederim yanlız 1-2 şey e takıldım 0.7mp yazmışsın yukarda o yazım hatası dimi 0.7mp kamera varmıda :D bu arada 1-2 yere baktım yurt dışı fiyatı 225 dolar türkiyede 600tl ye satılıyo çok büyük bi fark var bende isterim yurt dışından gelmesini ama çok uğraştırır birde aklımda düşük ihtimalli bir planım var ipod touch almak yerine 2-3 ay yani toplamda bi 5-6 ay bekleyip ipad alabilirim ama şöyle bişey var eğer bunu yapmaya çalışırsam aşşağı yukarı şubat-mart gibi parayı denkleştirebilirim o zamana ipad 3 çıkmış olabilir ya da çıkışı yaklaşmış olabilir o zamanda ipad 2 almanın bi anlamı kalmaz aslında parayı daha çabuk bulabilirm ama ekran kartı alıcam bu yüzden bu kadar ileriye atıyorum ipad ya da ipod touch ı
ama sonuç olarak %85 ipod alıcam %15 ipad
ipod touch 4g iphone 4g ile eşit olmayabilir ama bende şuan iphone 2. nesil var bu yüzden benim için baya iyi olucak ipod yani sanki yeni nesil iphone almış kadar olucam :) ve fiyat düşebilir diyosun ama yeni ipod sürümü çıkarsa o zaman ipod touch 4g almanında bi anlamı kalmıyo en iyisi ben parayı denkleştiyim o zamanki duruma bağlı ipod touch 4g-5g ipad falan bişey alırım umarım :)
teşekkürler yorumun için :)