merhabalar.ipod nano 3g'me şarkılarımı atarken çok sevdiğim bazı şarkılarımı atmadığını farkettim başka bir bilgisayarda denedim ve yine atmadı.müzikler mp3 olmasına rağmen itunes görmüyor.ne yapabilirim lütfen yardım 

ipod'um bazı şarkılarımı görmüyor
itunes sürümünüzü güncellemeyi deneyin.
öncelikle ilginiz için teşekkürler.itunes zaten en yeni sürümü bu sadece 1 pcde değil hepsinde böyle.isimleri de uzun değil.yalnız bu şarkıların hepsini bir arkadaşımdan grup olarak almıştım.yani 6 albümden birini görüyor ekliyor diğerlerini görmüyor.bu albümde aralarında en kısa isimli olanı.acaba şarkı+albüm 32 karakter gibi bir durum olabilir mi?
hayır şarkı+albüm 32 karakter gibi birşey değildir. tek dosya adı için 32 karakter söz konusu olabilir. fakat ben anlamadım neden görmüyor. durun bakalım, bilen biri çıkar elbet.
Mp3'lerin içinde, gereksiz bilgiler olabilir. Ya da evrensel kodlamaya uymuyordur. iPod okuyamıyor olabilir. (Mesela .bmp olan bir resmi .png yaparsan uzantısını, hiçbirşey ellemeden başka, sadece isim değiştir ile, Windows okur, ama bazı programlar açamaz, bazı cep telefonları da gösteremez.)
MP3'lerini ya iTunes ile, AAC'ye çevir, ya da başka bir programla, öyle dene.
mustafa91Mp3'lerin içinde, gereksiz bilgiler olabilir. Ya da evrensel kodlamaya uymuyordur. iPod okuyamıyor olabilir. (Mesela .bmp olan bir resmi .png yaparsan uzantısını, hiçbirşey ellemeden başka, sadece isim değiştir ile, Windows okur, ama bazı programlar açamaz, bazı cep telefonları da gösteremez.)evet, bir forumda da önce mp3'leri itunes ile çalın, sonra atın diyor. olmazsa itunes ile .aac formatına çevirin. o zaman görür diyor. deneyin bakalım.MP3'lerini ya iTunes ile, AAC'ye çevir, ya da başka bir programla, öyle dene.
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 24 Mart 2009 22:14
benim sorunum maalesef bundan kaynaklı da değil;itunes görüyor,çalıyor fakat kitaplığa eklemiyor.doğal olarak da ,ipoda atmıyor.farklı bir program ile atınca da atıyor fakat ipod açmıyor.garip.sorunum çözülmese bile yardımlarınız ve ilginiz için çok teşekkürler.
formatı uymuyor olabilir ondan görmüyordur