[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Yorum Sizin..
Çarşı yine en doğru olanı yaptı bana göre
Irkçı Emre Belözoğu
normaldir o emre belezoğlu, biz söyleseydik 2 yıl hapis yatardık.
bir ts taraftarı olarak öncelikle şunu belirteyim maçta ts hiç yoktu en kötü maçıydı bu sezon ve fb yi tebrik ederim galibileti sonuna kadar hakettiler
yaşanan olaylara gelirsek türkiyede sanırım ilk kez bir ırkçılık oluyor şunuda belirteyim zokora ts de oynayacak oyuncu değil neden dersen biraz çirkef bir oyuncu ve sahada sürekli rakibini kışkırtıyor ve buda ts takıma hiç yakışmıyor ama ne olursa olsun emre nin ırçılık yapmaması gerekirdi emrenin yaptıkları bir değil bini geçti artık şu adam ne zaman futbolu bırakacak diye merak ediyorum emre yi artık sahalarda görmek istemiyoruz adamı tutmasalar hakemlere bile dayılanıyor çoğu maçta olmaz böyle bişey
bir ts taraftarı olarak öncelikle şunu belirteyim maçta ts hiç yoktu en kötü maçıydı bu sezon ve fb yi tebrik ederim galibileti sonuna kadar hakettilerBende ts taraftarıyım. Emrenin yaptığı yanlış ve glscgn arkadaşa aynen katılıyorum. Emre YETER!!!yaşanan olaylara gelirsek türkiyede sanırım ilk kez bir ırkçılık oluyor şunuda belirteyim zokora ts de oynayacak oyuncu değil neden dersen biraz çirkef bir oyuncu ve sahada sürekli rakibini kışkırtıyor ve buda ts takıma hiç yakışmıyor ama ne olursa olsun emre nin ırçılık yapmaması gerekirdi emrenin yaptıkları bir değil bini geçti artık şu adam ne zaman futbolu bırakacak diye merak ediyorum emre yi artık sahalarda görmek istemiyoruz adamı tutmasalar hakemlere bile dayılanıyor çoğu maçta olmaz böyle biş
Bende ts taraftarıyım. Emrenin yaptığı yanlış ve glscgn arkadaşa aynen katılıyorum. Emre YETER!!!zaten ingiltere de de şuan takım arkadaşı olan yobo ya ırkçılık yapmış ve bir maçta görmüştüm hakem sarı kart çıkarıcak emre hakemin elini tutuyor böyle bişey olabilir mi ya arkadaş bu adam iyi futbol oynayabilir ama hiç bir zaman iyi bir futbolcu olarak hatırlanmayacak
Emre Belözoğlu haklı..zenci türk yada müslüman değilki..Bu konuda fanatiklik yapmayalım.........
Bir insan müslüman veya türk olmasa bile hakareti hakediyormu ?
Eğer bu sorruya hayır diye cevap verirsen..
Emrenin neden haklı olduğunu yazacaksın....
Rabbim 4 kitabında buyurmuştur..
Öldürmeyeceksin,Küçümsemeyeceksin...
Dili dini ırkı ne olursa olsun aşşalamayacaksın...
Emre neden haklı ?
Emrenin hakemlerin üzerine yürüdüğünüde gördük...
Kfr ettinide gördük...
Biz burda bir klüp'ü veya kuruluşu eleştirmiyoruz
sadece
Bu emre adı verilen şahsın türk futboluna yakışmayan hareketler yaptığını tartışıyoruz
Alex bana göre adam gbi adam birini düşürse bile elinden tutup kaldırıp özrünü diliyor....
Alex müslümanmı doğduda yapıyor bunları ?Eğer müslüman veya türk değil diye ayrım yapılacaksa evinizi yakın çünkü evinizdeki eşyaları türkler yada müslümanlar üretmiyor...
Yanlış düşünüyorsunuz
Edit;dili,din'i,ırkı ne olursa olsun herkes benim gözümde aynı noktadadır çünkü oda insan olduğu için..
Onuda benide allah yarattı benden bir farkı yok benimde ondan.....
Yazdıklarım yanlış anlaşılmaması dileği ile...
SaygılarSon Düzenleme: Kapalı Hesap (200174) ~ 16 Nisan 2012 20:30
Bu konuda fanatiklik yapmayalım.........Çok güzel demişsin. Helal olsun...
Emre neden haklı ?
Kfr ettinide gördük...
sadece
Bu emre adı verilen şahsın türk futboluna yakışmayan hareketler yaptığını tartışıyoruz
Alex bana göre adam gbi adam birini düşürse bile elinden tutup kaldırıp özrünü diliyor....
Alex müslümanmı doğduda yapıyor bunları ?Eğer müslüman veya türk değil diye ayrım yapılacaksa evinizi yakın çünkü evinizdeki eşyaları türkler yada müslümanlar üretmiyor...
Yanlış düşünüyorsunuz
Edit;dili,din'i,ırkı ne olursa olsun herkes benim gözümde aynı noktadadır çünkü oda insan olduğu için..
Saygı
bide şunu anlatayım hangi maç olduğunu hatırlamıyorum ama emre maç öncesi sahada sınırken futbol toplarını şut çeker gibi milli maçda türk taraftarına atıyor
1- hafta öncede gs stadında arenada gs-fb derbisinde doğal olarak emre her ayağına gelen topda ıslıklanıyor ha küfür hakaret yedimi onu tam bilemem yukarda ALLAH var bilmediğim bir şeyi size yanlış anlatmak istemem 1 hafta sonra yine türktelekom arena stadın da emre ısınırken şutları taraftara atıyor ve maç oynanırken emre ye küfürler hakaretler ediliyor bence kimse haketmez ama işi bu noktaya hep emre getiriyor bide aynı takımda oynayan kaleci volkan var geçen sene sonu son maç bitiminde koyduk mu diye avaz avaz mikrofona bağırırsan senide kimse sevmez sen bir milli takımın kalecisisin sen bunları nasıl söylersin onuda geçtim tv de izleyen bayanlar çocuklar o koyduk mu diye bağırdığın kelimeyi bir kaç gün sonra arkadaşına söylüyor bunlar ayıp şeyler ahlaksız şeyler ben bu 2 futbolcudan da nefret ediyorum türk futbolunun içine ediyorlar
bide şunu anlatayım hangi maç olduğunu hatırlamıyorum ama emre maç öncesi sahada sınırken futbol toplarını şut çeker gibi milli maçda türk taraftarına atıyorHaklısın..1- hafta öncede gs stadında arenada gs-fb derbisinde doğal olarak emre her ayağına gelen topda ıslıklanıyor ha küfür hakaret yedimi onu tam bilemem yukarda ALLAH var bilmediğim bir şeyi size yanlış anlatmak istemem 1 hafta sonra yine türktelekom arena stadın da emre ısınırken şutları taraftara atıyor ve maç oynanırken emre ye küfürler hakaretler ediliyor bence kimse haketmez ama işi bu noktaya hep emre getiriyor bide aynı takımda oynayan kaleci volkan var geçen sene sonu son maç bitiminde koyduk mu diye avaz avaz mikrofona bağırırsan senide kimse sevmez sen bir milli takımın kalecisisin sen bunları nasıl söylersin onuda geçtim tv de izleyen bayanlar çocuklar o koyduk mu diye bağırdığın kelimeyi bir kaç gün sonra arkadaşına söylüyor bunlar ayıp şeyler ahlaksız şeyler ben bu 2 futbolcudan da nefret ediyorum türk futbolunun içine
Bu konuda fanatiklik yapmayalım.........Sonuna Kadar haklısın
Emre neden haklı ?
Kfr ettinide gördük...
sadece
Yanlış düşünüyorsunuz
Saygı