ISA PCI AGP veri yolları??

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
kevserdalgic
16-03-2004, 12:49   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

merhabalar.. Üniversite öğrencisiyim, ISA PCI AGP veri yollları ve üstünlüklerinin incelenemsi konusunda bir proje hazırlamaktayım..bu konuda oldukça detaylı bilgiye ihtiyacım var. Yardım edebilirmisiniz?

hasanyasin
16-03-2004, 13:40   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,100 mesaj

Bunlar hakkında Türkçe kaynak da bulabilirsiniz belki, bilemiyorum; fakat en güzeli işi kaynağından öğrenmek. Madem ayrıntılı ve "doğru" bilgiye ihtiyacınız var o zaman bu teknolojiler geliştiricilerine veya büyük ve güvenilir kurumlara ait sitelerde yapılan açıklamaları okumalı ve ilgili teknik spesifikasyonları bulmalı; okuyamasanız bile en azından gözden geçirmelisiniz.

Bir proje hazırladığınıza göre, ulaştığınız bilgilerin doğru olması çok önemli ve ne yazık ki internette çoğu zaman acemilerin yazdığı yalan yanlış şeylerle karşılaşıyoruz. Bu nedenle bulduklarınızın, ciddiyet içeren şeyler olmasına dikkat etmelisiniz. Forumlarda veya bir problemin çözümü için yazılan yazılarda rastladıklarınız, genel olarak konuyu açıklamaya değil de sorunu çözmeye yönelik olacağından, bu gibi kaynaklardan doğru bilgi etmeniz oldukça zor.

Intel ve Microsoft'un sitelerinden başlayabilirsiniz araştırmanıza. Intel'de "AGP Specification" diye bir arama yapsanız, eminim ihtiyacınızdan çok daha fazlasıyla karşılaşacaksınız...

kevserdalgic
17-03-2004, 23:28   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj

Teşekkür ederim ama benim türkçe sitelere daha çok ihtiyacım var..bubun haricinde yeni donanımları destekleyen kaynaklar bulmam lazım..Agp zamanla yarışıyor adeta; ama ısa öyle değil..dolayısıylada bulduğum bilgiler eski..:(hocada pek beğenmedi açıkçası..mesela yeni bir kitap, dergielrin haricinde her türlü kaynak... LÜTFEN AKLINIZDA OLSUN..