Sıcaklıklar:
Anakart 55 °C (131 °F)
CPU 44 °C (111 °F)
CPU #1 / Çekirdek #1 61 °C (142 °F)
CPU #1 / Çekirdek #2 53 °C (127 °F)
CPU #1 / Çekirdek #3 57 °C (135 °F)
CPU #1 / Çekirdek #4 60 °C (140 °F)
GPU Diode (DispIO) 70 °C (158 °F)
GPU Diode (MemIO) 86 °C (187 °F)
GPU Diode (Shader) 78 °C (172 °F)
GPU VRM 66 °C (151 °F)
SAMSUNG HD103SJ 48 °C (118 °F)
SAMSUNG HD103SJ 46 °C (115 °F)
SAMSUNG HD103UJ 40 °C (104 °F)
SAMSUNG HD103UJ 39 °C (102 °F)
SAMSUNG HD501LJ 41 °C (106 °F)
Seagate ST31000528AS 43 °C (109 °F)
ısı derecelerime bir bakarmısınız acil lazım
sistem boştayken böyle oda sıcaklığıda 38 derece winamp ve mazilla çalışıyor sadece
oda sıcsklıği 38 derece nerdesin hamamdamısın o zaman işlemci bu sıcaklıkta normal hdd ler normal ekran kartın (GPU) eğer overclok lu değil ise fazla sıcak DİKKATLİ OLMAN LAZIM
Arkadaşlar, ben oyun oynarken ekranın bir köşesinde cpu,ekran kartı, harddisk vb. şeylerin sıcaklıklarını görmek istiyorum. İşime yarıcak bi program var mı? Varsa söylerseniz memnun olurum.
http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html BUNU KULLANABİLİRSİN yalnız senin dediğin gibi olurmu bilmem çok basit ve tam senin istediğin gibi
overclock değil
peki soğutmak için ne yapabilirim 6 tane fan var kasada şu anda
acaba kapaklarıda açsam faydası olurmu
sonunda aspiratör fanı takacam kasaya
dükkandayım ben dükkanda tam köşerbaşında iki taraftanda güneş vuruyor oyun oynamıyorumda video format dönüştürmesi filan yapıyorum
Arkadaşım aspiratör fanı deyince gülesim geldi..bence sen git o fanları bir güzel temizle ve yerlerine düzgün oturt, fazla ısınmasının sebebi bütün içerdeki hava sirkülasyonu..mesela 5 fan dışardan içeriye hava alırken 1 fan dışarı atıyor yetersiz kalıyor bu sefer sıcak hava orada duruyor donanımlar ısınıyor.
arkadaslar hakkaten ben bu havanin ..... hani hakkaten cok sicak benim oda resmen bi 35 derece vardir islemci %100 everst ile baktigimda en fgazla 69 derece 70 i goremedim en dusuk ise 40 core i7 860
Öncelikle şunu belirtmek isterim başlıktaki gibi ısı değil o değerlerin adı.Isının birimi cal joule olur.Başlığı düzeltsen iyi edersin.Sıcaklığın birimi C F derece olur.İş bilgisayarı sanırsam.Güneş vurduğu için ısınmıştır makine.Daha korunaklı yere alıp denemeniz gerek.Ayrıca Fanları kasanın içini temizledinizmi.Böyle 7-24 çalışan bilgisayarların en büyük sorunu tozlanma oluyor.Bi de bilg. boştayken işlemciş kullanımı % kaç .Bi program vb. işlemciyi yoruyor olabilir