arkadaşlar şimdi odanın ışığın açınca monitör kapanıyor elektrik geliyor ama yeşil led turuncu oluyor ve simsiyah ekran 2 farklı monitör denedim sonuç aynı ışık kapalıykenn çalışıyor açtığımda ise kapanıyor kafayı yedim lambayı kabloları herşeyi değiştirdim sonuç aynı ne olabilir sorun
ışık açılınca monitör çalışmıyor acil yardım
öncelikle psu nun gücü,zararlı yaılım,kablolarda izolasyon,elektrikler gidip geliyorsabudurumvoltajı etkiler (yani daha düşük,daha fazla gibi)pc.n normal çalışıyomu?
beslemesi zayıftır.yani senin odana gelen elektrik kabloları incedir.bilmiyorum daha önce bu odada bu sorun varmıydı,yoksa normaldide,yenimi başladıbusorun..ama büyük olasılık ara kablonyada odana gelen besleme kablosu zayıftır.derim.kablolar bozuksa şase yapar,sadece bilgisayar değil evdeki diğer doanımlarda bu arızayasebep olur,sigorta atar.eğer busaydığım sorunlar varise,izolasyonve beslemedir..
büyük bi ihtimmale işığı açınca fazla akım çekiyor ve monitör kapanıyor onlarda öle bi hastalık war bilirli bi gücün altına düşünce açılmıyor. okurken arkdaşların mahallede florasan ampul bile yanmıyordu sen düşün. he bide arkadaşım başka oda da dene senin odadaki tesisatta bir sorun olabilir.
emre__büyük bi ihtimmale işığı açınca fazla akım çekiyor ve monitör kapanıyor onlarda öle bi hastalık war bilirli bi gücün altına düşünce açılmıyor. okurken arkdaşların mahallede florasan ampul bile yanmıyordu sen düşün. he bide arkadaşım başka oda da dene senin odadaki tesisatta bir sorun olabilir.başka odada çalışıyormuş..öle yazıyo..