Mesela ben CD özelliştirmek istiyorum mesela bir klasör yaratıyorum arka planına resim koyuyorum bilgisayarda gözüküyo ama cd'ye çektikten sonra cd'yi açınca Cd de gözükmüyo kalıcı olmuyor Birde cd açılış sayfaları yapılıyo cdyi takınca direk sayfalar çıkıyo bölümlerden oluşuyo onları nasıl yapabiliriz örneğin chip Dergisinin cdlerindeki gibi...
İşimi Aksatan Bir Soru
çok basit bir cevap arkadaşım üzgünüm ama veri CD'si yaptım
nero'da yazdırdım sonuç aynı cd xp pro ve ashompo'da yazdımdır yine sonuç aynı geçen internetten bi dosya indirdim klasörü açtım arkasında resim vardı onlarınki neden silinmiuoki ben yapıorum diğer pcde açıorum göstermiyor... işletim sistemi xp pro.. sp3
ama başkaları yaptığında oluyo programla yaparsan olmaz denedim diğer yolla istediğim gibi oluyo ama diğer yolu yapmasını bilmiyorum yani programsız... bide açılış sayfası yapma tabi
1-klasörün arkasında resim olcak ama cd'ye yazdırdığında yine aynı resim gözükcek beyaz sayfa olmucak
2-CD açılışında açılış sayfası olcak
Bunlar
[.ShellClassInfo]
IconFile=%SystemRoot%\system32\SHELL32.dll
IconIndex=67
[{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}]
ICONAREA_IMAGE=40576.jpg
ICONAREA_TEXT=
klasör resmi yaptığın resim varya onu gizli yap ve klasörle birlikte cdye yazdır
inf dosyası kullanmayı hiç bilmem onuda ben yapmadım program yaptı açıkcası normalde resim gözüküyo ama cdye çekiyorum cd'de gözükmüyo önemli olan o ztn birisine vericem cd'yi gözükmedikten sonra resm napim... nede güzel ayarlamıştım birisi bana yapıp yollayamazmı resimli bir klasör