İslami website kurulumu için yardım talebi

Burgut
07-04-2009, 16:48   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
237 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2005

İslami konularda bilgilendirme amaçlı olarak bir site kurmak istiyorum. Sitenin öncelikle bağımsız bir giriş bölümü olmalıdır. Diğer alanlar ve kısımlar bu ana sayfalara bağlanmalıdır. İçeriklerinde:

1. Forum alanı
2. Resim paylaşım
3. Dosya paylaşım
4. Kullanıcı günlük (blog) (Wordpress olabilir)
4. Olursa site içi anlık mesajlaşma
5. Haberler paneli
6. Duyurular paneli
7. Olursa kullanıcılar arası alışveriş / ürün değişim paneli
8. Olursa eğitim bölümü
9. Olursa multimedya paylaşım bölümü (ses ve görüntü dosyaları)

olmasını istiyorum. Sitenin konusunu ifade edebilen ve arayüzünde güzel İslami resimler veya Hüsn Hat sanatından örneklerin yer alacağı bir oluşum istiyorum. Site tamamiyle ücretsiz ve insanların faydasına-istifadesine olacaktır.

Ayrıca sitenin;

1. Türkçe
2. Arapça
3. İngilizce
4. İspanyolca
5. Almanca
6. Fransızca

dillerinde olmasını istiyorum.

En birinci tercihim Joomla ile hazırlanmasıdır. Duruma göre başka bir paket te olabilir. Hazır paket temini için bana yol gösterilmesi, website templatein bana gönderilmesi, templatein bulunduğu sitenin adresinin gönderilmesi temennimdir.

Bana bu hususta tavsiyesi ve her türlü yardımı olabilecek arkadaşlardan haber bekliyor olacağım. Öğrenci arkadaşlardan bu işi uygun fiyatlı yapabilecek olanlar varsa görevi beraber gerçekleştirmek üzere bir çalışma planlayabiliriz. Örnek website isimleri de verilebilir. İletişim için burgutex@hotmail.com ve/veya burgutex@windowslive.com adreslerine e-posta gönderiniz.

Hosting ve domain benim tarafımdan karşılanacaktır (satın alacağım).