slm arkadaşlar yeni işlemci alıcam bi kaç gün içinde aklımdaki işlemci x6 1055t ama aklımda söyle bi soru var ana karım uyumlumu benim ana kart gigabyte ga-g31m-es2l yardım eden herkese şimdiden tşekkürler
işlemci alıcam lütfen yardım
baktım ama anladım dersem yalan olur xS
o karta en fazla QUAD CORE TAKARSIN CORE İ SERİSİNİ DESTEKLEMEZ QUAD CORE NIN BUTUN MODELLERI TAKARSIN
yani amd phenom ıı x6 1055t takamam demi?
Anakart
Intel® Core™ 2 Extreme/ Intel® Core™ 2 Quad/ Intel® Core™ 2 Duo/ Intel Pentium Extreme Edition/ Intel® Pentium D/ Intel® Pentium 4 Extreme Edition/ Intel® Pentium 4/ Intel® Celeron serisi LGA775 işlemci desteği
Yazdıgın Anakart Eski Sistem LGA 775 Serisi Anakart O İşlemci İçin
http://www.vatanbilgisayar.com/g ... xa-ud3-amd-790x&sb850-am3+-ddr3-1866mhz-%28oc%29-usb-3.0-anakart/productdetails.aspx?I_ID=45168
Kısacası düşündüğün işlemcinin 938 AM3 yongası ile senin ki arasında alaka yok. Ya yeni bir anakart ve işlemci yada senin yongaya uygun bir seçenek bulacaksın...
Yarkadaş i serisi takamazsın demişti.Cıx maalesef takabileceğiniz en iyi işlemci ;
Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz 1333MHz 6MB ved e yeni bir AMD düzeni kurmak daha mantıklı bence gittiği yere kadar götürün =)
Diyorsun ki su borusunu benim Tofaş'a LPG borusu olarak bağlıycam.
:D bizim mühendisler yapar aslında iyi fikir ucuzada gelir
451 tl eski sisteme yatırmak istiyorsan olur q9505. Ama ne katacak önce matematiksel onu hesapla...
3. seri şuanki intelde düşün artık... Upgrade yapmak iyi olmaz bence. Anakartın ddr3 desteklese he dicemde. hangine el atsan yakacak.
aslında haklısın ben sadece beni 1-2 yıl idare edicek bi işlemci istiyorum
İntel Core i7 ve i5 serisini öneririm.Ayrıca i3 ve quad işlemcileride kendine uygunmu die test etmeni öneririm.işlemci alıcaksan Intel Core İ7 Harddisk alıcaksan Sata (Japon Kraliyet Teknolojisi) öneririm.
@kaan13579
Dostum bahsettiklerinizin konu ile alakasını kuramadım 775 diyoruzz....
@bamufa Intel Core2Duo E7500 2.93 GHz 1066MHz 3MB (239TL)alabilirsin illa istiyorsan 1-2 yıl diğer parçalarının durumuna göre idare eder. Onlar hakkında herhangi bir bilgi vermedin yanlış hatırlamıyorsam...
@kaan13579tşkler hellus ben q9500 alcam sence olurmu?
Dostum bahsettiklerinizin konu ile alakasını kuramadım 775 diyoruzz....@bamufa Intel Core2Duo E7500 2.93 GHz 1066MHz 3MB (239TL)alabilirsin illa istiyorsan 1-2 yıl diğer parçalarının durumuna göre idare eder. Onlar hakkında herhangi bir bilgi vermedin yanlış hatırlamıyorsam...
450 tl havayamı atacaksın...Fazla kaçar gerek yok o kadar para vermeye paran cebinde dursun biriktir daha iyi şeyler yaparsın.Ya dediğimi al yada az üste ekle anakart işlemci ram al...