arkadaşlar işlemci %100 lere çıkıyor pc bir süre donuyor neden olduğunu anlamış değilim virüs olabilirmi windows görev yöneticisinden baktım gereksiz bişeyde göremedim her zaman olmuyor bi bakıyorum işlemcinin %1 ini kulanıyor bi bakyorum 50 bi bakıyorum 100 e çıkıyor rem 1.25 gb sini kullanyor görev yöneticisine baktığımda ince çizgi uzuyor sebebini anlamadm pc yi alalı 6 ay oldu özellikleri aşağıdadır
işlemci----- amd phenom II x4 945
rem ---- ocz 4 gb 1600 mhz
anakart--- GA-MA 785 GT
harddisk---- 500 GB WD
ekran kart ---- sapphire 5770
neden olabilir daha dünde temizliğini yaptm hava tuttum şimdiden tşk ederim iyi forumlar
işlemci çok yoğun pc donması
benimde aynı kardeş bir bakıyosun %6 da bir bakıyorsun %100de daha yeni format attım d sürücüsünü tarattım ama yine aynı virüsmü sizce lütfen cevaplayın?
orjinal değilse işletim sisteminiz böyle sorunların korsan windowslarda başımıza geleceğini microsoft vista çıkarken açıkladı. sorun donanımsalda olabilir servise götürüp sorunu bulun.
Aynı işlemci varken %60 ı geçmek bile zordu 3 işlem yaparken senin cıdden sıkıntın varmış :S ama 6 aydan beri sıkıntı çıkmayıp şimdi çıkması neden? Orasını bilemem...
İşi bilenler AMD ye laf atmayında ne yaparsanız yapın =)
tamam adem kardeşim bu pc yi senle süleyman abi ve diğer ismini sayamadığm arkadaşlarla kurmuştuk pc de AVG anti virüs var pc ye format atayım 64 bit kuraym ve MSE virüs programı kurayım umarım sıkıntı biter tşk ederim herşey için
Mecbur..Ne mecburu?Formattan sonra bios güncelleme mecburiyetinide ilk defa duyuyorum.. Bios sabit diske yüklenmiyor anakarta yükleniyor bir kere güncelledimi daha güncel sürümü çıkmadan bir daha güncelleme yapılamaz.. Ve eğer sistem kurmak için format atılacaksa her defasında bios güncelleme gibi bir mecburiyet söz konusu olamaz..
Yanlış bilgi vereceğinize hiç vermeyin bilenler cevaplar..
arkadasim ilk once ccleaner yukle komple sisitem taramasi aptir sonra glary uitilestir kur kayit defteri temizle daha sonra kayspersky pure kur sisitemi tarat guzelce virus olabilir