Anakartımda takılı olan AMD Athlon 3000 + İşlemciyi bir üst modeli olan AMD Athlon 3200 + ile değiştirmeyi planlıyorum socketleri aynı. Bir Problem yaşar mıyım ?
İşlemci Değişikliği
Daha iyisini alabileceğimi biliyorum fakat 939 slotlu zar zor bunu bulabildim bi üst model olarak...
bir performans artışı alamazsınki (:
Biliyorum fakat anakart slotum 939Venice buna uyan bi bunu bulabildim sorun yaşarmıym o lazım bana
Anakart modelini söyler misin lütfen? Daha iyi bir şey bulunabilir?
Ya off. Siz bana sorun yaşayıp yaşamıyacağımı söyleseydiniz daha çok işime yarardı. Niye uzattınız ki sorun yaşarmıyım değiştirince yaşarsam ne olur bana bunu söyleyin yeter...
Uzatan sensin kardeşim.Anakart modelini niye vermiyorsun biz müneccimmiyiz nerden bilecez sorun çıkıp çıkmıyacağını ..
Anakart Adı Sapphire PP-A9RS480 Buyrun.
Aceleciliğim için kusra bakmayın kısıtlı sürelerde geçebiliyorum.Modeli bilmediğim için program gerekti.İndirmeye de üşendim açıkçası.Yardımcı olursanız sevinirim.
3000+ ve 3200+ arasında pek bir fark yaşayacağını sanmıyorum kaldı ki 3000+ AMD için bir elit işlemci olmuştu zamanında soğutmasından, overclock potansiyeline kadar. Bu yüzden değiştirmen biraz da olsa mantıksız duruyor. Ben olsam değiştirmem yani.
Düzeltme: Ancak eğer bu kart hangi işlemcileri destekliyor gerçekten emin değilim. Özelliklerde Sempron desteklediği yazıyor. Sempron 3200+ göre iyi bir tercih olabilir, olmayabilirde. Bu konuda her hangi bir fikrim yok.