Merhabalar
bilgisayarımda kullandıgım i3 550 işlemcinin yerine i5 750 işlemci taktım fakat kasada herşey çalışıyor fanlar hdd vb. ancak görüntü gelmiyor. Ramleri denedim 2 ramda saglam tekli olarak denedim yine görüntü yok. Pc açılırken bib sesi yok. Ekran kartını çıkarıp denedim onboard olarak fakat birşey degişmedi. Hdd dvd sürücüsü power sata ve satasını çıkarıp çalıştırmayı dendim yine olmadı i5 750 işlemciyi başka bir bilgisayarda denedigimde sorunsuz bir şekilde çalışıyor. i3 550 yi de kendi bilgisayarıma tekrar monte edip denedigimdede çalışıyor. Uzay montaj yaptım ama bir türlü i5 i çalıştıramadım. Cmos Clear yaptım. Bios pilini yarım saat boyunca çıkarttım. Bios son sürümünde anakartım foxconn H55MXV. Sanırım sorun biosdan kaynaklı bir durum diye düşünüyorum fakat bios ayarları öyle karışıkki bir türlü çözemedim. Bios ayarlarında ne yapmam gerekiyor? Foxconn H55MXV. Anakartta işlemciyi taktıgımda CPU Normal derecede giderek ısınıyor. Aşırı ısınma veya hiç ısınmama problemide yok. Bu sorun hakkında yardımcı olacak herkeze çok teşekkür ederim.
Şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim.