arkadaşlar daha önce dediğim gibi e7500 + 2gb ddr2 800 mhz + 160gb ide hdd verdim.karşılığında q8200 alacaktım vazgeçtim ve q8400 verecek birisini buldum.takas işlemini gerçekleştirdim.bilgisayara taktım ve bazı programlar ile test ettim.sonuçları resim olarak koyuyorum.everest programı ile %100 yüklendim 1.30 dakika..diğer cinebenc programı ile dörtlük dörtlük ilerleyerek doldurdum.bir testlik varmı ? test sırasında herhangi bir hata,reset atma,mavi ekran vb vermedi.
işlemci değiştirdim.test sonuçları
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
287 mesaj
contac 21 kolay ama bu testleri e7500den kalan stok fan ile yaptım.stok fana göre normal değil mi.birde işlemcide problem yok sanırım ?
OP Yıllanmış Üye
287 mesaj
tamamdır.sağol zafer arkadaşım.
arkadaşlar daha önce dediğim gibi e7500 + 2gb ddr2 800 mhz + 160gb ide hdd verdim.karşılığında q8200 alacaktım vazgeçtim ve q8400 verecek birisini buldum.takas işlemini gerçekleştirdim.bilgisayara taktım ve bazı programlar ile test ettim.sonuçları resim olarak koyuyorum.everest programı ile %100 yüklendim 1.30 dakika..diğer cinebenc programı ile dörtlük dörtlük ilerleyerek doldurdum.bir testlik varmı ? test sırasında herhangi bir hata,reset atma,mavi ekran vb vermedi.Sorun yok gibi görünüyor.
OP Yıllanmış Üye
287 mesaj
DiamondMines ve black_flood yorumlarınız için teşekkür ederim.elleriniz dert görmesin.teşekkürler.