Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Ben yaklaşık bir hafta öncesine kadar win 7 için tema uygulamak için windows klasörü içindeki explorer.exe ile bir kaç oynama yaptıktan sonra bir kaç sorun çıkmaya başladı bilgisayarda. Bunla bir alakası varmıdır bilmiyorum ama çok rahatsız edici bir durum var : İşlemci fanı çok ses çıkartmaya başladı , hem de bir program açık değilken bile yani.. Sıcaklık değerlerinin de normal olduğu kanısıındayım..Normalde oyun oynarken bu kadar ses çıkarmasını bekliyordum ama film izlerken şarkı dinlerken biile çok ses çıkarmaya başladı. Bilgisayar daha 1 buçuk aylık . Her hafta kompressor ile iç temizliğini düzenli olarak yapıyorum. Ayrıca tam işlemcinin üstünde(kasanın tavanında) bir fan daha var o da yardımcı oluyor soğumasına ama nafile gibi.
Bir de bir kaç resim ekledim alta ordaki değerler normal mi? Örneğin ekran kartı clock hız değerleri gibi. Çünkü sapphire hd 5850 nin sitelerde belirtilen standart değerlerinden düşük. (Core 157 mhz gibi)
Özetle spped fandaki fan 1 hız değeri , işlemci fan sesinin sorunu+çözümü ve ekran kartının belirtilen değerleri normal midir/nedir?
(NOT:BİLGİSAYAR ÖZELLİKLERİM PROFİLİMDE YAZDIĞI GİBİDİR.)
İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum..