Arkadaşlar işlemcim çok ısınıyor.Yüklü iken 65 dereceyi buluyor.Şuan Intelin orjinal fanını kullandığım için galiba bu kadar çok ısınıyo.Halbuki şuan işlemci fanı hariç kasamda 3 tane fan war.Egzoz fan uygulamsı yapıyorum.
Pc bieşenlerim:P4 3ghz 478pin işlemci,Intel D865PERL anakart ve Asus TA-250 kasa.Sizce buna uygun fakat şuan ki en son soketlerede uygun en iyi sğutucu hangisidir.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
İşlemci Fanı !!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.arkadaşım piyasada bu iş için süper iş yapan markaların fanları var.
mesala bende zalmanın fanı var ve benim işlemcimde seninkinin aynısı o yüzden fanını iyi markaların kaliteli fanlarından almanlazım ama fiyatları biraz yüksek onada katlanacaksın birde işlemcinle fanının arasına termal macundan sür ve kesinlikle işlemcinin ve fanın temas eden taraflarını çizme yoksa hangi fanı takarsan tak iyi randıman alamzsın
arkaşım işlamci fani seçiminde dikkat et ve sıcagı dagıtma özelligine bak
arkadaşlar bir çelişki yaşadım ne dersiniz:(478 pin socket,3.0 ghz. işlemci!!!)
işlemcinin ne olduğu intelde pekte önemli değil önemli olan intellerin p4 2.4 prescott döneminden bu yana problemli ve sürekli sorun çıkarması.zamanında amd'de ısınırdı 75-80 derecelere dayatırdı özel durumlarda ama intel gibide sapıtmazdı.bu ısınan amd serisi işlemcileride standart 40 derecede çalışırdı.
KARDEŞ NASIL ÖNEMLİ DEĞİL,478 PİN BİR ANAKARTA ,3.2 GHZ. İŞLEMCİ OLURMU DİYORSUN. YADA BİRAZ DAHA AÇARSAN ANLAYALIM ,BEN O ŞEKİLDE SORMUŞTUM YUKARIYA BAKARSAN,(478 PİN,3.0 GHZ. İŞLEMCİ)
arkadaşım neden gidip p4 e para verdinki. alsaydın bir amd bu sorunları yaşamazdın. gelecek sefere iyi araştırma yapıp öyle parça satın al. mesala şimdi işlemci fanı alırken.
tavsiyem iyi bir su soğutma sistemi almandır....