arkadaslar sistemım profilimde de yazıyor ama kısaca söyle soliyim:
işlemcim : amd phenom x4 965 rev.2 3.4 mhz.
psu : high power absolute 750 wat 80+ bronze
anakart : gigabyte 890 gpa ud3h 938 soket
ekran kartı : saphire hd5850 toxic 1gb 256 bit
ram : gskill ripjavs 4gb cl7 1333 mhz
kasa : lianli pk-62 midtower
aslında işlemci psu ana kart yazmam yeterliydi ama faydası olr dıe dusundum. bu sisteme onerebılcegınız işlemci fan modellerı nelerdir? bide sizde 4gb ram takıpta 8gb yapmalımıyım. limitim 150 tl fanda . yardımlarınızı bekliyorum.
işlemci fanı önerisi
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
567 mesaj
bunu araştırabilirsin gerçekten çok iyi diyorlar ayrıca sessizmiş.
NOCTUA NH-D14
incelemesi:
http://www.pclabs.com.tr/2009/12/09/noctua-nh-d14-incelemesi/
yada bu alınabilir
THERMALTAKE FRIO INTEL LGA775/1156/1366 & AMD AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
Son Düzenleme: huhuq ~ 12 Kasım 2010 13:06
bunu araştırabilirsin gerçekten çok iyi diyorlar ayrıca sessizmiş.
NOCTUA NH-D14
incelemesi:
http://www.pclabs.com.tr/2009/12/09/noctua-nh-d14-incelemesi/yada bu alınabilir
THERMALTAKE FRIO INTEL LGA775/1156/1366 & AMD AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
noctua çok güzel bi soğutucu ama 939 pin yazyor benım anakartım 938 uyacagını bilsem bu fanı kacırmam. yanlız benım ramlar işlemcıye cok yakın çakışacagından korkuyorum. yoksa gerçekten aradıgım tipte bi sogutucu. vatanda bundan yok ama zalman var o da iyi galiba.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
567 mesaj
AM3 938pin uyuyuor kullananlar var.
gerçekten buna çok sevindim inventustan siparişini vericem. oc ile kaça kadr çıkabılırm sizce. bide örenmek ıstedıgım ben ramlarımı 1 kanala ıkısını taktım. yoksa 1i 1 kanala diğeri 1 kanalamı yapmalıyım. yani 1 i mavi 1 i byeaz slota. daha once okudugum bi yerde ıkısınıde 1kanala takın diyorlardı.
Noctua öneririm bende.Günlük stabil 3.9,4.0 filan kullanırsın.sağol hocam gerçekten bende çok beğendim. sipariş verdim biraz snra gidip bankaya havale yapıcam yola cıkarcaklar montaj sırasında da bi klipsin anakartla geldıgını soyluyorlar ama hangı klips anlamadım. bide ram takımı dediğim şeklde dorumu sizce. cnku anakart klavuzunda o sekılde yazıyordu bende ole taktım ıkısınıde 1 kanala mavi olan yere ve 4 gb ram daha taksam çok bişe farkedermı sizde koplyalama olsun oyunlarda olsun. tekrar tesekkurler hepınıze.