İşlemci Fanı ?

Erhan Tiryakioğlu
09-08-2009, 15:11   |  #1  
Erhan Tiryakioğlu avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
4,716 mesaj

Arkadaşlar Ben İşlemcinin Fanını Sötüm ArdınDan Termal MAcun Sürmeksizin Geri Taktım Şu An Elimde Termal Macun Yoktu Çünkü ...

Sonra PC Açılmadı Şu Hatayı Verdi "No BOOTABLE PARTİTON İN TABLE " Hatasını Verdi Ve Sonra Yaptıklarımı Tekrar Yaptım Sonra Düzeldi Ancak Artık 40 Dereceyi Aşınca Bilgisayar Kapanıyor...

Bunu Nasıl Hallederim ?

Tüm Yorum Yapan ve Cevap Yazanlara Ayrıca Süleyman Ve Mustafa Abime Çok Teşekkürler Erhan...

Mustafa@PC
09-08-2009, 15:39   |  #2  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

Erhan, en son hatırladığım sıcaklıklar ise senin sıcaklıkların bu işlemlerin hiçbirini yapmana gerek yoktu...

O ilk gelen hatanın sebebi muhtemelen ya BIOS'tan boot sırasını değiştirmenden yada sabit disk'in güç/veri kablolarını gevşetmiş olabileceğinden kaynaklanmıştır. Çözüldü ise problem yok.

İşlemci 40 dereceye çıkıp reset atıyor diyorsun emin misin 40 derecede attığına daha yüksek olmasın ?

Fırat 92
09-08-2009, 16:59   |  #3  
Fırat 92 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
766 mesaj

40 C mi aynı olay benim başımada geldi fakat biraz farklı bende işlemcimin fanının söktüm sonra tekrar takıtım
40-50 C eskidendi söktüm taktım 75-87 lere çıktı 88 C oldunmu kapanıyordu termal macun sürdük yine olmadı fanını değiştirdik düzeldi belki sökerken fanı arızalanmış olabilir