Selam arkadaşlar benim anakart gigabayte ep41-udel markalı bi anakartım var,vede bu anakart üzerinde 4 ram + 1 cgbyte ekran kartı 256 bit.Benim işlem 3,00 ghzdir.Bilgisayarım çok yavaş ben işlemci almak istiyorum.Bu anakarta hangi işlemci iyi olur.vede fiyatı ne kadardır ?
İşlemci hakkında
- 1
- 2
Faceman haklı İşlemcin ne ekran kartın marka ve modeli ne bunları söle ondan sonra bütçeni söle bizde oan göre bişi diyelm blki hiçbişi almana gerkk lamadan çözlr
Bu işin bütçesimi olur ? Ana kartın markasını yazdım bu anakarta göre işlemci bulunur benim bildiğim.
İntel olması lazım çift çekirdekli bi işlemci arıyorum bilgisayar hızlı gitsinde :)
kardeim sana bir işlemci sölerm 600tleder kaldırabielcekmi bütçen ? kaldırabielcek sölycem ama kaldırmaycaksa bütçöen hiç uğraştırma beni sen diycenki şu kadar bütçem var bütçeme göre bir işlemci söle fiyatı uygun olsun ama demiyosan sana 600 tllik sölerm
4 cgbyte ram + 1 cgbye ekran kartı 256 bit.+ işlemci 3 ghz bu kadar özellik yetermi ?
Hey allahım ya!!! İşlemcin ne modelini adını söle + ekran kartınn marka ve modelini söle kardeşim baska türlü yardımcı olamazyı sana
anakartın socket 1155 destekli yazıyor yanlışım varsa andi düzeltir (andi bide sen baksana ben öyle okudum nette )
bu nedenle bunları öneririm:http://www.vatanbilgisayar.com/c ... ils.aspx?I_ID=50997
kardeş tam olarak işlemci modelin nedir? bunu bilgisayarım a sağ tıkla özelliklere gir işlemci alanında yazan kısmı bize yolla..
ıntel pentium 4 cpu 3 ,00 ghz
faceman kendin çok şey mi biliyorsun ? yardım ediceksen efendice et flodd yapmana gerek yok .
aynen yahu hepiniz doğarken bilgisayar mühendisi mi doğdunuz? insanlar birşeyleri bilmiyor olabilir bunu onlara saygı ile anlatmak gerekir yüzüne bilmediğini vurarak değil.
malesef öyleleri çıkıyor yapcak bişey yok :)
neyse sorun değil, şimdi CAYİT ekran kartının markasını bilmek gerek 1 gb olunca süper olması anlamına gelmiyor onu bir yazarsan önce daha iyi olur.
Cayit kardeşim millete kızma bak sen 3.00 işlemci diync bnm aklım core 2 duo işlemcisine gitti ve ben ddm kendi kendme hhey alalhm o işlemci nasılk kasar ddm ama pentium4 müş tabikide kasar kasamassa zaten ayıp ama sen detaylı acıklamazsan sorunu bulamayız şimdi sen bitane core 2 duo 3.0 e8400 alcaksın bütün oyunlarda ucucaksın yane hiç kasmaz anlamjnda sölyrm
pentium4 işlemci tkılı olan bir pcde ddr5 ekran kartı olması saçmadır büyük ihitmal ddr3dür
- 1
- 2