İşlemci hızlandırma ?

UslanmaM.com
28-04-2012, 17:49   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
129 mesaj

Ben işlemciyi hızlandırmak istiyorum w7 kullanıyorum ama böyle birşey mümkünmü ram ve ekran kartından memnunum gayet. varsa söylermisiniz ipucu felan?

UslanmaM.com
28-04-2012, 17:57   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
129 mesaj

http://195.87.224.141.php.exorac ... eekan-new-post.html

İzmirlifare
28-04-2012, 18:12   |  #3  
İzmirlifare avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 37
1,391 mesaj
Alıntı: UslanmaM.com  
Ben işlemciyi hızlandırmak istiyorum w7 kullanıyorum ama böyle birşey mümkünmü ram ve ekran kartından memnunum gayet. varsa söylermisiniz ipucu felan?
ısıınıyorsa soğutucu al  macunu değiştir , ısınma yoksa overclock yap.
açılırken bios a girip (f1 f10 f11 f12 delete gibi tuşlarla girebilirsin biligsayar açılırken)
voltajı çok çok çok az... yani en az yükseltebildiğin kadar yükselt , sonrada çarpanları arttır. onuda en az yükseltebildiğin kadar arttır. ammma voltajın fazlası tehlıkelıdır. birşey olursa benden değil.. en sonda save de ve yeniden baslat

thedevil01
28-04-2012, 19:27   |  #4  
thedevil01 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 18
1,203 mesaj

XP için böyle bir kod vardı fakat W7 de çalışır mı bilmiyorum.

Daha fazla işlemci gücü:

Başlat-Çalıştır-Aç satırına:”Rundll32.exe advapi32.dll,ProcessIdleTasks” yaz ve tamam.

ccc KINAŞLI ccc
29-04-2012, 08:14   |  #5  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,652 mesaj
Alıntı: İzmirlifare  
ammma voltajın fazlası tehlıkelıdır. birşey olursa benden değil.. 
Doğru başına gelen biliyo sonra ortalarda bi duman filan çıkar bizden deil :D

ccc KINAŞLI ccc
29-04-2012, 08:18   |  #6  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj
Alıntı: thedevil01  
XP için böyle bir kod vardı fakat W7 de çalışır mı bilmiyorum.

Daha fazla işlemci gücü:

Başlat-Çalıştır-Aç satırına:”Rundll32.exe advapi32.dll,ProcessIdleTasks” yaz ve tamam.

onu bende biliyorum o iş şaka işi deil xp için olanını win7'de denemesin

ccc KINAŞLI ccc
29-04-2012, 09:34   |  #7  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj

Len İzmirlifare hep senin yüzünden PC elden gidiyodu ha... Kahkaha kafama soktun o.c oc. bilgisayar biosa girdim çarpan değerini yükselttim % değerini %25 ten %75 e çıkardım kaydettim çıktım bi baktım PC bağırıyo ambulans gibi tabi şaşkınlıkla bişi yapamadım baktım PC ben gidiyom elveda hayat diyo dur lan dercesine tuttum fişi bi çektim filimlerdeki ağır çekim sahneleri aratmatan bi vaziyette :D sonra ne yapıyım ne yaoıyım düşünüyom kafayı yiycem tabi bi yandanda sana kızıyom en sonunda dedimki dur ben öbür leptopu alıyım bi Chip'e soruyum aldım leptopu onunda internet bağlantısında sorun çıktımı giremiyom internete eee... bu sefer kazma sapı deil belediye kazığı gibi kaldım ortada :D :D :D en sonunda aklıma geldi saolsun kesko abim demişti bios bilini söktüm bi 5dk bekledim geri taktım bu sefer yine olmadımı ama busefer iki kere bipleyip bıraktı kendiğinden kapndı Kahkaha lan iyice sinirlendim söktüm pili çıkardım uğraştım iyice leptopla sonra geldim yine PC'nin yanına bi Besmele çektim bi Ayetel Kürsi okudum (bios pilini takmadan) bi Açtım PC'yi oldu lan en son D:\ sürücüsünü bulduğumda bile bu kadar sevinmemiştim :D
Haberin olsun hala bios pilini takmadım böyle daha hızlı :D :D :D
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) FAİL 3 (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Son Düzenleme: ccc KINAŞLI ccc ~ 29 Nisan 2012 09:36
upgradeyourlife
29-04-2012, 17:53   |  #8  
Üye
65 mesaj

voltajını arttıtabıldıgın kadar arttır:)))))
sızın orda gordugunuz degerler anakart la ılgılı işlemcıyle degil..
arttır arttırabıldıgın kadarla bı bakarsın hem anakart hem işlemcı elınde kalmış..

alpersansan
03-05-2012, 01:46   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
208 mesaj
Alıntı: ccc KINAŞLI ccc  
Len İzmirlifare hep senin yüzünden PC elden gidiyodu ha... Kahkaha kafama soktun o.c oc. bilgisayar biosa girdim çarpan değerini yükselttim % değerini %25 ten %75 e çıkardım kaydettim çıktım bi baktım PC bağırıyo ambulans gibi tabi şaşkınlıkla bişi yapamadım baktım PC ben gidiyom elveda hayat diyo dur lan dercesine tuttum fişi bi çektim filimlerdeki ağır çekim sahneleri aratmatan bi vaziyette :D sonra ne yapıyım ne yaoıyım düşünüyom kafayı yiycem tabi bi yandanda sana kızıyom en sonunda dedimki dur ben öbür leptopu alıyım bi Chip'e soruyum aldım leptopu onunda internet bağlantısında sorun çıktımı giremiyom internete eee... bu sefer kazma sapı deil belediye kazığı gibi kaldım ortada :D :D :D en sonunda aklıma geldi saolsun kesko abim demişti bios bilini söktüm bi 5dk bekledim geri taktım bu sefer yine olmadımı ama busefer iki kere bipleyip bıraktı kendiğinden kapndı Kahkaha lan iyice sinirlendim söktüm pili çıkardım uğraştım iyice leptopla sonra geldim yine PC'nin yanına bi Besmele çektim bi Ayetel Kürsi okudum (bios pilini takmadan) bi Açtım PC'yi oldu lan en son D:\ sürücüsünü bulduğumda bile bu kadar sevinmemiştim :D
Haberin olsun hala bios pilini takmadım böyle daha hızlı :D :D :D
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) FAİL 3 (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
koptum lannnnn :D:D:D