Ben işlemciyi hızlandırmak istiyorum w7 kullanıyorum ama böyle birşey mümkünmü ram ve ekran kartından memnunum gayet. varsa söylermisiniz ipucu felan?
İşlemci hızlandırma ?
Ben işlemciyi hızlandırmak istiyorum w7 kullanıyorum ama böyle birşey mümkünmü ram ve ekran kartından memnunum gayet. varsa söylermisiniz ipucu felan?ısıınıyorsa soğutucu al macunu değiştir , ısınma yoksa overclock yap.
açılırken bios a girip (f1 f10 f11 f12 delete gibi tuşlarla girebilirsin biligsayar açılırken)
voltajı çok çok çok az... yani en az yükseltebildiğin kadar yükselt , sonrada çarpanları arttır. onuda en az yükseltebildiğin kadar arttır. ammma voltajın fazlası tehlıkelıdır. birşey olursa benden değil.. en sonda save de ve yeniden baslat
Len İzmirlifare hep senin yüzünden PC elden gidiyodu ha... kafama soktun o.c oc. bilgisayar biosa girdim çarpan değerini yükselttim % değerini %25 ten %75 e çıkardım kaydettim çıktım bi baktım PC bağırıyo ambulans gibi tabi şaşkınlıkla bişi yapamadım baktım PC ben gidiyom elveda hayat diyo dur lan dercesine tuttum fişi bi çektim filimlerdeki ağır çekim sahneleri aratmatan bi vaziyette :D sonra ne yapıyım ne yaoıyım düşünüyom kafayı yiycem tabi bi yandanda sana kızıyom en sonunda dedimki dur ben öbür leptopu alıyım bi Chip'e soruyum aldım leptopu onunda internet bağlantısında sorun çıktımı giremiyom internete eee... bu sefer kazma sapı deil belediye kazığı gibi kaldım ortada :D :D :D en sonunda aklıma geldi saolsun kesko abim demişti bios bilini söktüm bi 5dk bekledim geri taktım bu sefer yine olmadımı ama busefer iki kere bipleyip bıraktı kendiğinden kapndı lan iyice sinirlendim söktüm pili çıkardım uğraştım iyice leptopla sonra geldim yine PC'nin yanına bi Besmele çektim bi Ayetel Kürsi okudum (bios pilini takmadan) bi Açtım PC'yi oldu lan en son D:\ sürücüsünü bulduğumda bile bu kadar sevinmemiştim :D
Haberin olsun hala bios pilini takmadım böyle daha hızlı :D :D :D
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) FAİL 3 (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
voltajını arttıtabıldıgın kadar arttır:)))))
sızın orda gordugunuz degerler anakart la ılgılı işlemcıyle degil..
arttır arttırabıldıgın kadarla bı bakarsın hem anakart hem işlemcı elınde kalmış..
Len İzmirlifare hep senin yüzünden PC elden gidiyodu ha... kafama soktun o.c oc. bilgisayar biosa girdim çarpan değerini yükselttim % değerini %25 ten %75 e çıkardım kaydettim çıktım bi baktım PC bağırıyo ambulans gibi tabi şaşkınlıkla bişi yapamadım baktım PC ben gidiyom elveda hayat diyo dur lan dercesine tuttum fişi bi çektim filimlerdeki ağır çekim sahneleri aratmatan bi vaziyette :D sonra ne yapıyım ne yaoıyım düşünüyom kafayı yiycem tabi bi yandanda sana kızıyom en sonunda dedimki dur ben öbür leptopu alıyım bi Chip'e soruyum aldım leptopu onunda internet bağlantısında sorun çıktımı giremiyom internete eee... bu sefer kazma sapı deil belediye kazığı gibi kaldım ortada :D :D :D en sonunda aklıma geldi saolsun kesko abim demişti bios bilini söktüm bi 5dk bekledim geri taktım bu sefer yine olmadımı ama busefer iki kere bipleyip bıraktı kendiğinden kapndı lan iyice sinirlendim söktüm pili çıkardım uğraştım iyice leptopla sonra geldim yine PC'nin yanına bi Besmele çektim bi Ayetel Kürsi okudum (bios pilini takmadan) bi Açtım PC'yi oldu lan en son D:\ sürücüsünü bulduğumda bile bu kadar sevinmemiştim :Dkoptum lannnnn :D:D:D
Haberin olsun hala bios pilini takmadım böyle daha hızlı :D :D :D
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) FAİL 3 (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((