Arkadaşlar öncelikle herkeze slm bende pentium D-930 işlemci var Zalman cnps7500-led işlemci fanı var ve Xclio a380 kasa var ama işlemci aşırı ısınıyor şuanda hiç bişi açık deil ama 60 derece oyuna giriyorum daha çok ağır grafikli oyunlarda oyun donuyo ve oyundan atıyo ama mavi ekran yada res atmıyo işlemciye bakıyorum 80 derece gösteriyo napmalıyım bu sorunu halletmek için pc nin dier parçaları:Asus p5wd2-premium anakart,1gb 256bit Gforce 9600GT turboforce,3gb ram,Tagan tg430-u22 430w power var işletim sistemi Xp lütfen yardım edin yeni oyunları oynayamaz oldum bu sorun yüzünden
İşlemci Isı Sorunu Lütfen Yardım
Yüksüz 60 derece çok fazla. Hemde Çok. İşlemci soğutucunuzun montajının doğruluğunu kontrol edin. Yerinden Oynamış olabilir. Daha sonra Macununu yenileyin.Anakart, Yani kasanızın içni falan heryerini tozdan arındırın. Ondan sonra tekrar bakalım.
teşekkürler tavsiyeler için bi bakayım temizleyeyim sora tekrar yardım isterim sorun çözülmezse
arkadaşlar dediklernizi yaptım fanı söktüm temizledim termal macun sürdüm tekrar iyice yerine oturttum fanı pc yi deyim yerindeyse bal dök yala temizledim tüm parçalar ışıl ışıl oldu ama genede sistem boştayken 60 oyundayken 80 ve oyundan atıyo işlemci bozulmaya mı başladı diye düşünmeye başladım 2 senedir böle sorunlar vermiyodu dier parçalarda ısı sorunu yok board 35 ekran kartı ise 46 görüyo en fazla önerilerinizi bekliyorum :(