Arkadaşlar ilk önce aşaırı ısınma problemim mi var ? bilemiorum ama
maestıa adında oyun oynuyorum ilk başta pc normal bi şekilde oynuoyrum 10 dk sonra donmalar başlıo ve sonrası tamamen donuo artık zevkı kalmıo ... bu sorun neden olabilir?
işlemci ısınması ?
Oyunlarda bir süre sonra donmalar başlıyor ve akıcılık kayboluyorsa aşırı ısınma ve RAM'in yetmemesi bir neden olabilir ki bana hep olur.
kardeş sen bilgisayarın özelliklerini kopya etsene bura bi
işlemcinn fanını temizle ve macunu yenile bir nebze fayda eder
İşlemci ile alakalı olamaz. Aşırı ısınsa bilgisayar kendisini resetler. Olsa olsa ekran kartından sebeptir bu bilginiz olsun.
ekran kartı ısınıyorsa fan gerekli havayı alıp tahliye edemediğindendir kardeş şunu denemendede fayda var fanı sök altındaki çipin tozunu al fanıda aynı şekilde sonra termal macun sür az monte et 3 ayda bir böle temizlik yabıyorum faydasınıda görüyorum (çipe el vurmamaya özen göster)
aynı olay benimde başıma geldi anakart gitmişti sistemi yeniden düzenledim eski sitemim 512 ekran kartı 1 gb ram basit ana kart tı gigabyte nin di yenisi 4gb tek slot soğutuclu ram 1 gb ekran kartı harika bi anakart şuan herhangi bişi yk hertürlü oyunuda oynuyorum
ek olarak fan almanı öneririm ram yetmiyo da olabilir
kardeş sen bilgisayarın özelliklerini kopya etsene bura biANakart :FSB 1066 ga-945 gzm-s2 gigabyte
işlemcinn fanını temizle ve macunu yenile bir nebze fayda eder
işlemci : pentıum 4 cpu 3.0
ekrankartı :zotac 9500 gt
ram : 4 gb ddr2
üzerinde bide tv kartı var buda daha fazla ısnımasına sbp olurmu :D