merabalar sistemi yeni aldım intel e8200 işlemcim var biostan sıcaklığa baktığımda 70 derece gösterio ayrıca everestlede baktım aynı. aldığım yere sorduğumda bu modellerin sıcaklık sensöründe problem var dedi ne derece doğrudur teşekkürler ?
işlemci ısınması
Anakart ne marka sorun varsa anakartı degişsin öyle saçma cevap olmaz o sıcaklık fazla ona bir çara bulsun.
Sana tavsiyede bulunsam sen ugrasma aldıgın yer halletsin.
onlar uğraşmamak için sallamıştır. yapın die versen termal macunu tazeler. fanı bi de blokları temizleyip geri verir. fan ayakları tam oturmuşmu onu kontrol et.
Takan adam bu işi beceremeyip fan blogunu oturtamadı ondan fazla ısı var gibi git ne gerekiyorsa yapsınlar sen ugrasma 70 derce fazla madem sensör bozuk niye bozuk mal satıyor anakartı degişsin o zaman bu sıcaklık düşecek başka yolu yok de ne gerekiyorsa yapsın.
sinir oldum götürecem ama yine aynı şeyi söylerlerse ne yaparım bilmiorum teşekkürler zaman ayırdığınız için
ömer istersen bir bios güncellemesi yap bazı durumlarda anakart yanlış derecelerndirme yapıyor bios update ile hallloluyor
Ömer götür yine aynı şeyi söylerse sensör bozuk felan diye kardeşim de ben sana parasını verdim sistem aldım neden bozuk sensörlü anakart veriyorsun onu degiş o zaman ben istemiyorum de...