Merhaba, arkadaşlar bu işlemcilerden hangisi daha iyi Intel Core i3-5005U vs AMD A8-7410 APU PassMark'tan anladığım Intel daha iyi. sizler ne dersiniz?
İşlemci Karşılaştırması.
Ben sadece araştırdım. Bazı yerlerde Intel'in bu işlemcisinin daha üstün olduğunu söyleyen siteleri gördüm. Marka takıntım yok. Hangisi daha iyi performans veriyorsa onu seçerim.
KESİNLİKLE İNTEL ALMALISIN KARDEŞİM BENDE VAR ÖOM HIZLI NACAK BENİMKİ İ7 AMD HİÇ BİR ŞEY DEĞİL PERFORMANS İSTİYORSAN İNTEL ANCAK SEN AMD NİN ÖNBELLEĞİNE KADIYSAN BOSVER İNTEL ONU KAÇA KATLAR
araştırmalarda onu yazanların %99 yalan söylemiş olduğu gerçeğini görememişsin... core i3 hiç bir modelde FX 8xxx rakibi olamaz... core i3 modelleri ofiste kullanılan çöp bilgisayarlar içindir... intel öneren cahil botlara aldırma hepsi yalancı...
Notebook işlemcilerde değişmez mi? Ayrıca bu seri FX değil A8. Bana delil sunabilir misin? Şu ve şundan dolayı AMD'nin bu modeli daha üstündür diye.
Tamamda belki o 4 çekirdekli olan işlemcinin performansı düşükse olamaz mı? Başka forumlarda da konu açtım. Sadece onu al. Bunu al diyorlar. Ama adam akıllı şuraya neden daha iyi olduğunu yazan olmadı.