GENEL OLARAK SİSTEM ÖZELLİKLERİM
ana kart :asus p5ld2 se
işlemci: dualcore ıntel pentıum E2180 2.00 GHZ
RAM: 3GB
EKRAN KARTI :ASUSHD5670 GDDR3 1GB 128Bit ATI Radeon DX11
güç kaynagı : aopen 300W
genel olarak bu pc yi kaç yıl daha kullanabilirim vey asistem güzel yatırım yapmaya degerse sizce neyden başlamalıyım degişmeye. Vereceginiz cevaplar için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
işlemci ne kadar daha idare eder?
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
81 mesaj
Kapalı Hesap
1,770 mesaj
Dostum ne kadar götüreceğini bilmiyorum da aynı işlemciyi kullanıyorum. Şuanki performansı nasıl ? benim ekran kartım yok hd 5670 gibi bişey almayı planlıyorum da yani öyle GTA IV falan değilde modern warfare gibi oyunlarda falan sorun oluşturuyormu?
OP Üye
81 mesaj
Dostum ne kadar götüreceğini bilmiyorum da aynı işlemciyi kullanıyorum. Şuanki performansı nasıl ? benim ekran kartım yok hd 5670 gibi bişey almayı planlıyorum da yani öyle GTA IV falan değilde modern warfare gibi oyunlarda falan sorun oluşturuyormu?hd 5670 bana sitedeki arkadaşlar önerdi almam için . Bende arkadaşlara güwendim tereddüt etmeden gittim aldım . arkadaşlardan allah razı olsun alırken bu kadar performans lı olacagını hiç tahmin etmiyordum ama canavar gibi maşallah. tabi daha iyi kartlarda var kardeşim ama benim bütçem 150 liraydı ve o civarda aradım bence bu paraya alınacak en süper kart. Fakat malum işlemcimizde bana artık yeterli degil gibi geldi kardeşim . Eger işlemcin sorun çıkarmazsa o oyunlarda bu ekran kartı hiç çıkarmaz kardeşim.
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 10
2,368 mesaj
bence işlemciden başla o işlemci artık düşük gelir
sonrada 500+ 80 plus bir psu al
ilerde hd 7850 de alırsın :D
OP Üye
81 mesaj
arkadaşlar psu kesinlikle degşecek zaten ama bu sisteme yatırım yapmaya degermi sizce eger degerse psu ,işlemci ne allah ne verdiyse başlıcam yenilemeye ekran kartınıda 4 gün önce aldım :D kısacası deger güzel diyorsanız degiştircem işlemci ne